CEWE Servicii Foto
Coș cumpărături
Sunteți aici: Obiecte cadou > Produse pentru consum lichide
Cană, halbă personalizată cu fotografie - Cewe.ro
CANĂ PERSONALIZATĂ

CANĂ PERSONALIZATĂ

Pentru o dimineață perfectă!

Personalizaţi Cana ceramică cu propria fotografie și diverse șabloane stilistice. Cana personalizată este disponibilă în varianta pentru stângaci și dreptaci.

de la 27.90 Lei*
CANĂ PANORAMICĂ

CANĂ PANORAMICĂ

Poza favorită într-un format special

Fotografia preferată la dimensiunea 19x8 cm printată pe o Cană panoramică. Fotografia printată pe cană e vizibilă din orice direcţie.

de la 45.00 Lei*
CANĂ CU INTERIOR COLORAT

CANĂ CU INTERIOR COLORAT

Zile vesele, colorate!

O Cană cu interior colorat cu fotografie, disponibilă în 5 culori diferite. Creaţi şi comandaţi online cu ajutorul Software-ului de comandă CEWE FOTOLUMEA Mea.

de la 47.90 Lei*
CANĂ MAGICĂ

CANĂ MAGICĂ

Magie la maxim!

Turnaţi lichidul fierbinte în Cana magică şi fotografia devine vizibilă! După ce cana se răceşte, acesta devine din nou neagră și fotografia dispare. Repetaţi magia de câte ori doriţi!

de la 55.50 Lei*
CANĂ MAGICĂ PANORAMICĂ

CANĂ MAGICĂ PANORAMICĂ

Oare ce fotografie se ascunde aici?

Datorită lichidului fierbinte, Cana magică panoramică se deschide la culoare, astfel fotografia devine repede vizibilă. După răcire cana devine iarăsi neagră. Retrăiți magia de câte ori doriţi.

de la 58.50 Lei*
HALBĂ DE BERE

HALBĂ DE BERE

Un lucru absolut necesar la petreceri!

Halbă ceramică de bere personalizată cu propria fotografie și șabloane stilistice deosebite! Editaţi, decoraţi halba după gustul Dmneavostră, cu fotografia preferată.

de la 36.50 Lei*
HALBĂ DE BERE PANORAMICĂ

HALBĂ DE BERE PANORAMICĂ

Petreceri incendiare!

Halbă de bere personalizată cu fotografia preferată într-un format panoramic. Editaţi foarte uşor cu software-ul gratuit CEWE FOTOLUMEA Mea!

de la 57.90 Lei*
CANĂ LATTE

CANĂ LATTE

Pentru dimineţi perfecte!

Cana Latte cu propria poză – din ceramică de calitate superioară! Fotografia preferată este printată pe toată suprafaţa cănii albe, strălucitoare, astfel această Cană Latte va fi ideală pentru stângaci şi dreptaci.

de la 66.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.