CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii Relaţii cu Clienţii
Sunteți aici: Calendar > Calendare de perete
Calendare de perete

Calendare de perete

cu fotografia preferată și textul dorit, simplu de editat

CEWE CALENDAR DE PERETE

Personalizaţi-vă un calendar de perete cu editorul online sau software-ul de comandă gratuit CEWE Fotolumea mea. Pentru editare aveţi nevoie doar de cele mai reuşite fotografii. Selectaţi-vă favoritul din gama largă de şabloane, aranjamente, după gusturile Dumneavoastră. Adăugaţi texte pe fiecare pagină (12 pagini calendaristice + coperta). Fie că optaţi pentru hârtie mată, hârtie fotografică veritabilă sau hârtie fotografică lucioasă cu o grosime de 250 g/m2, calitatea este garantată. Pentru a nota cele mai importante evenimente, alegerea cea mai bună este calendarul tip agendă. Anul şi prima lună a agendei calendaristice poate fi setat după preferinţă, astfel produsul poate deveni cadoul perfect pe tot timpul anului. Surprindeţi-vă familia şi prietenii cu un cadou cu totul personal!

CALENDAR DE PERETE A4

CALENDAR DE PERETE A4

Amintiri de neuitat lună de lună!

Calendarul de dimensiune 21 x 29,7 cm este o operă de artă perfectă pe oricare perete. Imprimat pe hârtie de calitate excepțională cu o grosime de 250 g/m², calendarul prezintă lună cu lună fotografiile Dumneavoastră preferate.

de la 55.50 Lei*
CALENDAR DE PERETE A3

CALENDAR DE PERETE A3

Spații extra mari pentru amintirile tale!

Spațiu enorm pentru fotografiiele preferate. Datorită formatului special, combinat cu fotografiile Dumneavoastră preferate, acest calendar devine o adevărată atracție. Un cadou ideal!

de la 77.50 Lei*
CALENDAR TRIPTIC A3 PERSONALIZAT

CALENDAR TRIPTIC A3 PERSONALIZAT

Timpul este prețios- nu uita de programările făcute!

Unic și foarte practic: 3 luni mereu la prima vedere. Creați-vă propriul calendar cu fotografiile preferate și șablonul stilistic dorit.

de la 77.50 Lei*
PLANIFICATOR ANUAL A3

PLANIFICATOR ANUAL A3

Pentru evenimentele unui an întreg!

Fie la birou sau acasă, planitificatorul anual A3 este o alegere perfectă pentru a avea la vedere planurile pe tot anul. Multiplele șabloane stilistice combinate cu fotografiile Dumneavoastră, printate pe o hârtie de înaltă calitate cu o grosime de 250 g/m², fac ca această agendă calendaristică să fie perfectă pentru orice ocazie.

de la 21.90 Lei*
CALENDAR DE PERETE PĂTRAT PE HÂRTIE FOTO

CALENDAR DE PERETE PĂTRAT PE HÂRTIE FOTO

O formă neobișnuită!

În această formă pătrată de 30,5 x 30,5 cm calendarul personalizat în mod sigur va atrage atenția tuturor, deoarece garantează un decor special deosebit de atractiv pe peretele Dumneavoastră.

de la 96.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.