Jul
11
2015

Jubileu de 10 ani- Sărbătorim aniversarea CEWE FOTOCARTE de 10 ani!

În ultimii 10 ani CEWE FOTOCARTEA s-a dezvoltat enorm, în acest interval a câștigat deja numeroase premii și este recunoscută în întreaga Europă, și nu în ultimul rând, este cel mai popular brand în rândul fotocărților. Compania sărbătorește jubileul de 10 ani cu diferite activități, cu numeroase concursuri și premii.

Jubileu de 10 ani- Sărbătorim aniversarea CEWE FOTOCARTE de 10 ani!

Cele mai bune idei sunt mereu la îndemână, aceasta este oarecum o caracterizare și pentru CEWE FOTOCARTE: atunci când cineva ține în mână pentru prima dată propriile amintiri, selectate cu grijă și păstrate în forma unei cărți, se gândește de ce nu a încercat mai devreme.

Coperta personalizată cu propriile fotografii, amintirile de neuitat ordonate și aranjate frumos în pagini, și astfel păstrate în biblioteca cu cărți- oferă un sentiment unic, care este trăit din ce în ce mai multe persoane, iar numărul acestora crește încontinuu și în România. Fie vorba de un cadou, sau pentru un eveniment special, ori doar așa pentru dvs.- este soluția ideală pentru păstrarea amintirilor.

Produsul CEWE FOTOCARTE a dezvoltat o carieră uimitoare de la lansarea de acum 10 ani, asta însemnând că în anul 2005 era disponibil doar prin câteva tipuri de coperți și formate, acum este accesibil în nenumărate forme și formate: pe piața din România cei interesați au posibilitatea să opteze din 9 dimensiuni, 7 tipuri de hârtie și o gamă largă de coperți.

Programul gratuit, care este foarte ușor de utilizat, vine de ajutor la editare și pentru a realiza cărți cât mai creative. Călătoriile, familia, animalele de companie sunt temele cele mai des întâlnite, dar se întâmplă ca unii să prelucreze teme surprinzătoare, cum ar fi cărți de bucate, ori mulți o folosesc pentru portofoliu.

CEWE FOTOCARTE a devenit popular într-un timp foarte scurt, deoarece după numai doi ani de la lansare a ajuns la 2,8 milioane de exemplare, iar în acest an sărbătorește 35 de milioane de cărți procesate!

De-a lungul anilor, cea mai îndrăgită fotocarte din Europa, a câștigat numeroase premii cum sunt Photokina Highlight, EISA Best Product și Best Innovation, pe unele chiar de mai multe ori.

CEWE sărbătorește cu diferite activități jubileul de 10 ani în cele 25 de țări prezente, printre care se numără și țara noastră. Urmăriți CEWE FOTOCARTE pe Facebook și website-ul www.cewe-fotocarte.ro, deoarece pentru următoarele 10 luni vă pregătim diferite concursuri, jocuri interesante, și de unde bineînțeles că nu vor lipsi nici premiile valoroase, de exemplu călătorii și Vouchere!

10_eves_cewe_fotokonyv_blog_post_1

 

 

 

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu