Aug
26
2015

Creează-ţi propria CEWE Carte de reţete!

Fie că sunteţi o bucătăreasă desăvârşită sau o gospodină începătoare, cel mai bun loc pentru reţetele preferate este o CEWE FOTOCARTE realizată după propriul gust.

De data aceasta v-am pregătit un mic know-how pentru a realiza o carte de reţete cu totul personală.

Aveţi nevoie de următoarele materiale:

• Reţete. Selectaţi reţetele favorite  şi grupaţi-le în categorii. În cazul în care doriţi să realizaţi mai multe cărţi de reţete, grupaţi-le pe diferite tipuri de mâncăruri sau realizaţi pur şi simplu o carte cu reţetele secrete ale familiei.

• Fotografii.  O fotografie bine  compusă cu mâncarea savuroasă deseori ne inspiră să gătim feluri de mâncare sofisticate.  Includeţi nu doar o fotografie cu farfuria finală, documentaţi procesul de pregătire pas cu pas.

Cum se realizează

Pasul 1.

Descărcaţi software-ul de comandă CEWE FOTOLUMEA Mea.

După instalare, porniţi programul şi selectaţi tipul de CEWE FOTOCARTE ideal. Aveţi posibilitatea de a alege dintre numeroase formate, dimensiuni şi tipuri de hârtie.

Recept1

Selectare tipul de CEWE FOTOCARTE

Pasul 2.

Personalizaţi coperta. Folosiţi de exemplu o fotografie culinară frumoasă. Folosiţi opţiunea ‘Imagine ca fundal pe ambele pagini.’ Realizaţi un colaj sau alegeţi fotografii diferite pentru fiecare parte de copertă.

Recept2

Selectare imagine pentru copertă

Pasul 3.

Gândiți-vă ce titlu să-i dați, și acesta poate fi pus și pe muchia cărții.

Pasul 4.

Editaţi paginile cărţii. Decideţi ordinea reţetelor. Creaţi un aranjament unic pe care să-l folosiţi la crearea fiecărei pagini din carte.  Datorită stilului simplu şi bine gândit,  cartea de reţete personală va avea o tentă mai profesională.

Recept3

Adăugare textbox pentru reţetă

 

Important

Software-ul CEWE FOTOLUMEA Mea vă pune la dispoziţie un instrument util, cu ajutorul căruia fotografiile întotdeauna vor ieşi perfecte la printare. Dacă butonul este activ, programul arată calitatea fiecărui fotografie plasat în CEWE FOTOCARTE. În cazul în care simbolul este de culoare galbenă sau roşie, micşoraţi imaginea sau alegeţi una mai ideală pentru paginea respectiv.

Recept4

Rezoluţia fotografiilor în CEWE FOTOCARTE

Pasul 5.

În cazul în care aţi terminat editarea unei pagini, aveţi posibilitatea să salvaţi aranjamentul realizat. Daţi click pe butonul din meniu de sus pentru a salva aranjamentul actual, astfel acesta vă stă la dispoziţie ori de câte ori aveţi nevoie.

Recept5

Salvarea aranjamentului creat

O idee utilă

Realizaţi o carte simplă, minimalistă sau utilizaţi una dintre numeroasele şabloane care vă stau la dispoziţie în cadrul software-ului de comandă.

Recept6

Pagina de reţetă finalizată

 

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu