Feb
28
2016

Realizează o CEWE FOTOCARTE unică!

Cu aceste detalii albumul foto devine mai special

cl2

Utilizarea cliparturilor în CEWE FOTOCARTE

Păstrează vii amintirile de la evenimentele importante într-o formă creativă! În cadrul acestui articol, îţi oferim câteva sfaturi utile pentru a realiza o fotocarte mai creativă, astfel ca prietenii care nu au avut ocazia să participe la eveniment, vor parcurge peste paginile cărţii ca şi cum ar fi fost de față. Şi nu în ultimul rând, vei primi multe complimente pentru capodopera realizată.

ro_blog_clipart_1

Cliparturi disponibile la editarea unei CEWE FOTOCĂRŢI

Utilizare clipart personal

Deşi în cadrul software-ului CEWE FOTOLUMEA Mea vei găsi numeroase clipart-uri creative, adaugă elemente personale de design, cum ar fi un bilet de intrare la muzeu, biletul de autobuz sau nota de plată de la restaurantul preferat.

Idee

Cel mai simplu este să scanezi aceste bilete şi să le tai cu ajutorul editorului CEWE FOTOLUMEA Mea. Dacă vrei să decupezi o formă iregulară, te sfătuim să foloseşti un editor de fotografii (Gimp, Paint), salvează forma decupată în format png, astfel fundalul rămâne transparent.

Elementul decupat poate fi folosit ca oricare fotografie – trebuie selectat din fişier şi apoi glisat în pagina fotocărţii.

Setează propria fotografie ca fundal

Un fundal unicolor în cele mai multe cazuri este alegerea perfectă, prin faptul că scoate în evidenţă fotografiile adăugate. Fotografiile plasate în faţa unui fundal accentuat se pierd, deoarece fundalul atrage privirea. Cu toate acestea, merită să încerci şi alte technici creative, deoarece o imagine transparentă accentuează fotografia aşezată în pagină.

Adaugă fotografia selectată ca fundal pe o pagină sau pe ambele pagini şi editează după preferinţă. Transparenţa fotografiei poate fi modificată, mai mult decât atât, ai posibilitatea să alegi un efect artistic, astfel pagina devine mai interesantă.

Încearcă aceste trucuri pentru a realiza CEWE FOTOCĂRŢI cât mai speciale!

ro_blog_clipart_2

Setarea propriei fotografie ca fundal

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu