May
23
2016

PHOTO ROMANIA FESTIVAL 2016 prezentat de CEWE

CEWE este onorat să vă prezinte anul acesta PHOTO ROMANIA FESTIVAL cu expoziţii, workshop-uri, conferinţe şi nu în ultimul rând fotografi renumiţi la nivel naţional şi internaţional. Festivalul se desfăşoară între 18 şi 22 mai în Cluj-Napoca.

Nu rataţi cel mai important eveniment din cadrul festivalului, sesiunea Photo Stories, compusă dintr-o serie de prezentări de tip TED. Vor fi prezentate în principiu tehnici sau genuri fotografice specifice, ca fotografia nud, fotografia tip analog, fotografia de concert sau tehnica pinhole.

În data de 19 mai va avea loc cea de-a doua ediţie a Wedding Stories, un eveniment special dedicat fotografiei de nuntă din România. Trei dintre speakerii de la Wedding Stories – Fabio Mirulla, Marco Miglianti şi Mait Jüriado sunt în topul celor mai buni fotografi de nuntă din lume, realizat de SLR Lounge. Invitaţii vor vorbi despre secretele fotografiilor de nuntă şi experienţele lor profesionale.

Un alt program important în cadrul festivalului este proiectul Industry Days, în cadrul căreia se vor prezenta cele mai importante festivaluri dedicate fotografiei din Europa.

Pentru mai multe informaţii vizitaţi website-ul evenimentului aici.

cewe_ro_photo_romania_facebook_cover

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu