May
31
2016

PHOTO ROMANIA Festival 2016 prezentat de CEWE

CEWE v-a prezentat PHOTO ROMANIA Festival 2016

Cluj-Napoca, oraşul care te fascinează prin nenumăratele evenimente culturale şi festivaluri organizate de-a lungul anului. Între 18-22 mai am avut plăcerea să susţinem la Cluj cea de-a şasea ediţie a PHOTO ROMANIA FESTIVAL, cel mai mare festival de fotografie din România şi din regiune. Peste 50 de workshopuri şi conferinţe au fost susţinute de artişti fotografi de top din România, Ungaria, Croaţia, Slovacia, Estonia, Italia, UK, Spania, Franţa, Finlanda, Rusia, Norvegia, Suedia.

21 mai a fost ziua CEWE FOTOCARTE în cadrul cadrul festivalului. Cu această ocazie, Marian Dinu, Country Manager România, a susţinut workshop-ul CEWE iar participanţii au avut ocazia să testeze serviciul de trimitere cărţi poştale personalizate prin aplicaţia mobilă. De asemenea, pentru fiecare conferință, pe toata durata festivalului, s-au organizat tombole in care participantii au câștigat CEWE FOTOCĂRȚI pe hârtie foto.

După încheierea festivalului, expozițiile vor face turul României in cele mai mari 10 oraşe din ţară, urmând ca la final să fie expuse pentru două luni în Salina Turda.

Gasiti aici momentele principale ale participării noastre în cadrul PHOTO ROMANIA Festival.

photo-romania-festival

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu