Feb
7
2017

Vă prezentăm noul editor online CEWE FOTOCARTE

Cu toate că software-ul CEWE FOTOLUMEA Mea prezintă multe funcţii utile de editare, pentru unii ideea de a descărca şi a instala un program nou pe calculator este exclusă din numeroase motive, cum ar fi spaţiul insuficient sau lipsa de timp. Pentru aceşti utilizatori soluţia perfectă este editorul online cu o versiune actualizată cu noi instrumente de editare, cum ar fi grilajul ajutător, cliparturile sau opţiunea „Măşti şi chenare”. Modifică formatul selectat pe parcursul editării atunci când proporţia paginilor este asemănătoare, de exemplu poţi preschimba formatul 21 x 21 cm cu cel de 30 x 30 cm sau invers. În cazul formatelor mai mari nu uita să verifici dacă dimensiunea originală a fotografiilor este suficientă pentru a obţine imagini clare şi la această dimensiune. Deasemenea, pe parcursul editării ai posibilitatea să schimbi tipul hârtiei sau ordinea paginilor. Pornind cu design-ul simplu şi elegant, editorul online este foarte uşor de folosit.

Cum începem realizarea unei fotocărţi?

Selectăm formatul dorit.

Apar paginile gata de editare.

 

Dă click pe pagina pe care vrei să editez.

Selectează fotografiile pe care vrei să utilizezi la editare.

Glisează fotografiile în pagină. Editorul detectează automat numărul fotografiilor şi în partea dreapta/stânga  a paginii, la opţiunea „Structura”, arată propunerile de aranjamente pe baza numărul fotografiilor adăugate.

 

Dă click pe aranjamentul propus şi alege varianta care îţi place cel mai mult.

Pentru redimensionare sau rotire dă click pe fotografie. Deasemenea, aici poţi adăuga diferite măşti şi chenare.

Poziţionează fotografia aleasă ca fundal. Această opţiune este valabilă pentru pagina stânga, pagina dreapta sau ambele pagini şi este foarte utilă dacă ai realizat întreaga pagină în cadrul unui program de editare fotografii (de ex. Photoshop, InDesign, Gimp, etc).

Fotografiile utilizate deja pot fi ascunse din bara de sus.

 

Adaugă texte şi editează-le cu butonul „Setări”: schimbă fontul, culoarea din fundal sau culoarea textului.

Vei găsi sute de clipart-uri pe diferite teme. Dimensiunea şi poziţia acestora faţă de fotografii pot fi modificate cu uşurinţă.

Modifică ordinea paginilor – ţine apăsat pagina dorită şi mişcă pentru a o muta…apropo, uite, cum se mişcă paginile cu care o poţi schimba.

 

Verifică aspectul fotocărţii tale cu butonul ‘Previzualizare’.

 

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu