Mar
28
2017

CEWE prezintă cu mândrie Weddingstories 1-2 Aprilie 2017

 

CEWE vă invită la conferinţa Weddingstories, evenimentul cel mai important dedicat fotografiilor de nuntă în România. Conferinţa se desfăşoară între 1-2 Aprilie în Cluj Napoca.
Evenimentul reprezintă un prilej perfect pentru a discuta cele mai importante teme din domeniul fotografiei de eveniment, cum ar fi: tehnica şi echipamentul folosit, cum să-ţi porneşti propria afacere sau accesarea fondurilor nerambursabile.

Conferinţa naţională de fotografie de nuntă WeddingStories este dedicat tuturor fotografilor de nuntă şi fotografilor de eveniment de la profesionişti la amatori. Evenimentul începe sâmbătă de la ora 10:00 la Cinema Mărăşti (str. Aurel Vlaicu, nr.3, 400581 Cluj Napoca).
Speakeri: Pedro Cabrera si Andrea Giraldo, Marian Bader, Andra si Marius Dragan, Sabina Mladin, Dragos Ludusan, George Stan, Ovidiu Lesan, Levente Mathe, Bogdan Stoica, Vali Matei, Marian Cristea

Pentru înscrieri şi informaţii suplimentare accesaţi acest link.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu