Oct
17
2017

5 sfaturi pentru cele mai frumoase fotografii de toamnă

Peisajul de toamnă oferă numeroase motive de a avea mereu aparatul foto la îndemână. Combinația dintre lumina și bogăția culorilor de toamnă și mai presus vremea mereu schimbătoare oferă mii de teme interesante de fotografii excelente. În cadrul acestui articol îți vom prezenta 5 moduri prin care vei surprinde atmosfera de toamnă în fotografii ca un fotograf profesionist.

  1. Descoperă magia toamnei

Este vremea când frunzele colorează peisajul cu nuanțe cărămizii. Perioada preferată al fotografilor este începutul lunii octombrie, în care natura oferă cel mai frumos spectacol al culorilor.

  1. Profită cât mai mult de vreme și lumină

Orice condiție de vreme poate fi ideală pentru a realiza fotografii superbe. Apusul de soare, lumina moale sau norii de ploaie oferă întotdeauna un cadru ideal pentru tema aleasă. Cele mai frumoase culori aurii și arămii ale toamnei pot fi surprinse înainte de apus de soare.

  1. Schimbă-ți perspectiva!

Ne obișnuim să stăm în zona de confort din care nu ieșim. Uneori însă merită să ne jucăm puțin cu perspective noi – în cele din urmă rezultatul va fi unul uimitor! Alege o locație atrăgătoare – cele mai potrivite locații pentru o sesiune foto de toamnă sunt parcurile mărginite de copaci îngălbiniți sau pădurea. Încearcă să creezi o atmosferă armonioasă între cadru și subiect.

  1. Fotografii de familie păstrate în CEWE FOTOCARTEA anului

O plimbare în parc sau ultimul picnic din acest an. Copii strâng vesel frunzele colorate. Momentul trăit împreună, cadrul armonios de toamnă creează o temă specială care merită să fie păstrată într-o fotografie. Dorești să fotografiezi subiectele tale în mișcare? Folosește timpi de expunere mai mici, astfel un subiect în mișcare va ieși clar.

  1. Păstrează momentele speciale

Cele mai bune fotografii sunt realizate atunci când subiectul nu observă că este fotografiat. Pentru a surprinde naturalețea subiectelor, fotografiază de la o distanță mai mare, utilizând un teleobiectiv sau zoom digital.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu