Apr
18
2018

CEWE, Partener al Festivalului Național de Arte pentru Liceeni

Și în 2018, CEWE este Partenerul Licart, Festivalul Național de Arte pentru Liceeni, competiție anuală ce a ajuns la ediția cu numărul 17.

În această competiție extraordinară, pe lângă numărul foarte mare de participanți < peste 1700 de liceeni înscriși, din 502 licee, din 42 de județe > am fost extrem de bucuroși să remarcăm creativitatea debordantă și profundă a liceenilor.

În Tabăra de la palatul Mogoșoaia aceștia au avut ocazia să întălnească și să învețe de la fotografi consacrați cele mai importante noțiuni de fotografie, atât din punct de vedere creativ cât și tehnic.

Spre bucuria tuturor, creațiile liceenilor din tabăra au prins viață în CEWE FOTOCĂRȚI și fotografii CEWE printate pe loc. De asemenea, câștigătorii ediției cu numărul 17 au fost premiați cu CEWE FOTOCĂRȚI, pentru creațiile lor viitoare.

Ne onorează și ne bucură deopotrivă acest Parteneriat pentru susținerea creativității și comunităților culturale și așteptăm cu entuziasm ediția cu numărul 18! 😊

 

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu