Jun
4
2018

CEWE Photo Award 2019: Lumea noastră este frumoasă

De la peisaje panoramice, portrete și pană la macrofotografie – sub motto-ul „Our world is beautiful”, oricine dorește să își prezinte viziunea personală asupra frumuseții lumii în care trăim, este invitat să se înscrie în concurs. Fotografi entuziaști din întreaga lume au la dispoziție aproximativ un an pentru a-și prezenta fotografiile în zece categorii diferite. Prin participarea lor fac și o faptă bună – CEWE donează 0,10 Euro pentru fiecare fotografie înscrisă în concurs, către organizațiile SOS Satele Copiilor din întreaga lume.

Concursul de fotografie CEWE ”Lumea noastră este frumoasă” vine cu câteva noutăți. Având o durată de un an (se încheie la 31 mai 2019), concursul oferă iubitorilor de fotografie suficient timp pentru a găsi și surprinde momentul perfect. Pentru prima dată, participanții au zece categorii în care să își inscrie fotografiile, toate având ca temă: ”Lumea noastră este frumoasă”: ”Peisaje”, ”Oameni”, ”Natura”, ”Clădiri și infrastructură” și ”Sport”, ”Gastronomie”, ”Umor”, ”Hobby și timp liber”, ”Animale” și ”Călătorie și Cultură”. Premiile sunt în valoare de 250,000 euro iar fotografiile premiate vor fi incluse în diferite expoziții internaționale. În cadrul acestui concurs, sunt invitați să participe atât fotografii amatori cât și cei profesioniști.

”Pasiunea pe care clienții noștri o au pentru fotografie se află în centrul activității noastre. Ne-am bucura ca acest concurs să fie o invitație de participare către toți cei pasionați de fotografie din întreaga lume”, a spus Dr. Christian Friege, CEO al CEWE. ”Categoriile suplimentare și colaborarea cu SOS Satele Copiilor ne permit să arătăm și alte perspective, de această dată. Așteptăm cu nerăbdare să vedem din ce țară și din ce categorie va fi fotografia câștigătoare a anului 2019. În ultima competiție am înregistrat participanți din 94 de țări”.  Ceremonia de premiere va avea loc în septembrie 2019. Oricine a văzut fotografiile înscrise în concurs anul trecut, și-a dat seama de un lucru sigur: decizia jurului de desemnare  câștigătorului nu este una ușoară.

Familii din lumea întreagă vor beneficia de sprijin

Prin participarea la concurs, fiecare iubitor de fotografie va face, în același timp, o faptă bună. Fiecare fotografie înscrisă în concurs înseamnă o donație de 10 cenți pentru SOS Satele Copiilor. Misiunea organizației independente SOS Satele Copiilor este de a oferi copiilor săraci și dezavantajați, sprijin și asistență individuală. Dr. Wilfried Vyslozil, Președinte al SOS Satele Copiilor, este încântat de colaborarea cu CEWE din cadrul acestui proiect: ”Campania este uimitoare! Lumea noastră este frumoasă, și datorită donațiilor din partea CEWE pentru fiecare fotografie înscrisă în concurs, mai mulți copii vor ajunge să experimenteze această frumusețe.” Dr. Friege adaugă: “SOS Children’s Villages Internațional oferă ajutor viabil unui număr mare de copii și familii. Asistența este oferită direct celor afectați. Lucrăm în strânsă colaborare cu SOS Satele Copiilor International din 2013. În această perioadă, s-a dezvoltat o gamă largă de proiecte caritabile în diferite locații de-ale noastre în care angajații noștri contribuie personal. Donând prin intermediul competiției, dorim să vă asigurăm că frumusețea lumii este păstrată și că sloganul ”Lumea noastră este frumoasă” rămâne adevărat”.

Ne bucură mult faptul că în cadrul concursurilor precedente am avut parte de mulți câștigători români, în 2017 de exemplu am avut plăcerea de a decerna premii pentru 21 de fotografi români în diferite categorii. Suntem convinși că vom obține rezultate remarcabile și în acest an.

Din fericire fotografii au timp suficient de a găsi tema preferată, perioada concursului fiind 17.05.2018 – 31.05.2019. În acest interval vom desemna și câte un câștigător lunar. Alege categoria preferată, surprinde tema care te reprezintă și participă la concurs! Pagina concursului: http://concurs.cewe-fotocarte.ro/cewephotoaward

Expoziție CEWE ”Our World is Beautiful” din fotografiile câștigătoare din 2017:

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu