Oct
25
2018

Cele mai bune fotografii de Halloween

Această vreme fermecătoare încă ne duce cu gândul la vară, dar simțim deja cu toții că toamna își intră în drepturi încetul cu încetul și că urmează perioada cea mai așteptată a anului, o perioadă plină de sărbători, de bucurii și practici deosebite.

Deși nu este o tradiție românească, Halloween-ul a început să fie sărbătorit și la noi, mai ales pentru ambientul său special, plin de mistere, decorațiuni, dulciuri și costume cu tematică. În acest articol am adunat 4 idei creative de fotografie cu Halloween.

  • De obicei cele mai importante activități cu tematică de Halloween se organizează seara, astfel realizarea fotografiilor bune devine mai complicată. Să îmbrăcăm copii în costume cât mai ciudate și să facem câteva fotografii haioase într-un parc sau în grădină.

  • Peisajul colorat de toamnă este fundalul perfect pentru fotografia de portret. Pentru portrete recomandăm folosirea unui obiectiv cu o apertură mare, de exemplu F1.8. Astfel vei obține timpi de expunere foarte mici și un fundal colorat și blurat.

  • Realizează decorațiuni speciale de toamnă/Halloween! Nu uita, culorile dominante ale acestei perioade sunt negrul și portocaliul. Fotografiile de toamnă pot fi păstrate sub forma unei CEWE DECORAȚIUNI DE PERETE.

  • Pozele făcute seara vor ieși mai bine dacă utilizezi un trepied. Dacă tema nu permite sau nu deții un trepied, mărește ISO-ul. De asemenea, setează un timp de declanșare automat (de exemplu 10 secunde) sau utilizează un declanșator wireless.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu