Dec
13
2018

Cele mai frumoase fotografii de Crăciun

 

Ne apropiem cu pași repezi de cea mai așteptată și cea mai fotografiată perioadă a anului. Realizează poze mai reușite pe tema de sărbători pentru a le păstra într-o CEWE FOTOCARTE specială, personalizată cu multă dragoste și creativitate! În acest articol îți propunem câteva idei, care, cu siguranță îți vor aprinde imaginația și vei face poze fantastice de Crăciun!

  • Inspiră-te și fă o listă cu temele tale preferate de fotografie! Marchează fotografiile preferate pe Instagram sau fă un album de Crăciun pe Pinterest și pregătește-te din timp pentru momentele sărbătoririi: surprinde momentele în care se prepară meniul de Crăciun, când se desfac cadourile, când se împodobește bradul.

  • Bradul împodobit și cadourile frumos împachetate așteaptă cu nerăbdare să fie descoperite. Surprinde în fotografii acest moment încărcat cu emoții, bucuria dăruirii și primirii cadourilor.

  • Despachetarea cadourilor este o temă excelentă de fotografie, cu toate că este foarte dificil să surprinzi toate aspectele acestei teme. Alege compoziția cu grijă: bradul cu luminile aprinse va deveni un fundal excelent pentru fotografia ta, mai ales dacă alegi să blurezi câmpul vizual din spatele subiectului.

  • Când fotografiezi copii, fă-o de la nivelul ochilor. Privește lumea așa cum o văd ei!

  • Fă-ți propriul studio foto! Cu ajutorul luminilor și a decorațiunilor de Crăciun poți realiza un colț perfect pentru a realiza fotografii similare cu cele realizate într-un studio profesional. Dacă încăperea are suficientă lumină naturală, nu vei avea nevoie de lumini speciale.

  • Nu uita de tradiționala fotografie de familie cu bradul! În cazul în care nu ai trepied, pune aparatul pe ceva stabil, pe dulap, pe un scaun sau pe orice altceva pentru a oferi stabilitate aparatului.
    Bucură-te de momentele petrecute alături de cei dragi și surprinde-le în fotografii care îți colorează viața!

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu