Apr
3
2019

Ziua Mamei

Știai că Ziua mamei este sărbătorită încă de pe vremea grecilor antici? În fiecare primăvară, ei o serbau pe Rhea, mama tuturor zeilor. Sărbătoarea datează din timpul legendelor despre zeii Olimpului, când grecii au închinat zeiţei Cybele, zeiţa pământului şi mama tuturor zeilor, festivalul Hilaria desfăşurat de pe 15 până pe 18 martie. Legenda zeiţei Cybele a fost preluată şi în mitologia romană, iar cultul ei prin urmare sărbătorit în calendarul roman.

În România, Ziua Mamei a fost declarată sărbătoare publică începând din 2010 şi este sărbătorită în prima duminică a lunii mai. Cu această ocazie mamele primesc cadouri și flori, însă acum îți propunem un cadou mai special.

În categoria Fotografii găsești opțiunea ”Tiparul Art”, respectiv ”Fotografii retro”, disponibilă acum cu elemente grafice noi, create special pentru Ziua Mamei. Fotografiile retro sunt disponibile în seturi de 16, 24 sau 32 de bucăți, editabile una câte una. Ușor și simplu: apasă butonul Comand acum și alege setul dorit.

Alege opțiunea ”Aspect”. Aici vei găsi șabloanele speciale de Ziua Mamei. Fiecare element aparte poate fi editat după preferințele tale: editează textul sau selectează o altă ramă sau adaugă un clipart sau un filtru special.

Detaliile sunt mai accentuate din cauza lăcuirii speciale transparente, iar partea verso de culoarea neagră redă stilul retro.

Cadoul tău creativ se printează și se livrează în câteva zile, iar acum îți dăm câteva idei superbe care să aducă și mai multă bucurie mamelor dragi!

Folosește fotografiile la ambalarea cadoului.

Pur și simplu, lipește fotografiile după bunul plac.

Pentru a accentua efectul retro, montează fotografiile pe o bucată de lemn și realizează o decorațiune unică de perete.

Ia o bucată de carton colorat și fă o cutie drăguță: fotografiile pot fi lipite pe partea interioară.

Idee de decorațiune de perete – o variantă mai simplă.

Reinventează obiectul clasic de decor: bate simetric câteva cuie pe o ramă de tablou, iar apoi unește-le cu o sfoară. Cu ajutorul unor clești de rufe poți prinde fotografiile de sfoară.

Indiferent de ideea pe care o alegi, succesul este garantat, deoarece cea mai mare bucurie pentru mama sau bunica este să aibă amintirile frumoase păstrate sub forma unor fotografii speciale.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu