Jul
17
2019

Concurs de fotografie “Peisajele României prin obiectivul tău

În perioada 15 iulie – 15 septembrie 2019 CEWE și Farmaciile Dona te invită să participi la un concurs de fotografie a cărui tematică o reprezintă peisaje din România surprinse cu aparatul tău foto sau cu ajutorul telefonului tău.

Intră pe site, completează formularul de înregistrare introducând codul de pe talonul înmânat de farmacistul DONA și încarcă fotografii cu peisaje îndrăgite din România!

Ai șansa să câștigi următoarele premii:

3x aparat foto DSLR Canon 250D
10x imprimantă instant si aparat foto Canon Zoemini S
50x album CEWE FOTOCARTE Mare

Folosește codul de înregistrare la achiziția online a unei CEWE FOTOCARTE hârtie extra lucioasă și beneficiezi automat de o reducere în valoare de 50 lei!

Pentru mai multe detalii legate de campanie, aflați mai multe de la farmaciștii DONA sau direct pe site, in pagina de Regulament, AICI!

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu