Oct
2
2019

CEWE CALENDAR PERSONALIZAT în 7 pași

Editarea calendarelor personalizate este mai simplă ca niciodată. După selectarea celor 13 de fotografii, în doar câteva minute poți realiza propriul calendar personalizat, care poate fi comandat online prin website-ul nostru, dar și prin software-ul descărcabil gratuit.

Parcurge pașii de mai jos și convinge-te cât este de simplu realizarea CEWE calendarului pentru anul 2020, pe calculator ori pe laptop.

1. Selectează în meniul de produse butonul pentru CALENDAR.

2. Aici găsești calendare de perete, de birou ori tip agendă, în mai multe formate și cu diferite hârtii.

3. Alege dintre Calendare standard ori Calendare cu design.

4. La unele tipuri de calendare ai posibilitatea să adaugi texte pe copertă și pe pagini la fiecare lună.

5. Următorul pas este selectarea și încărcarea fotografiilor. Trebuie doar să atașezi fotografiile în calendar.

6. Alege dintre numeroasele Cliparts.

7. Încă mai ai posibilitatea să modifici caracteristicile calendarului, aspectul dar și culoarea fundalului. Luna de început poate fi oricare lună al anului.

+1 tip: Dorești să continui mai târziu editarea produsului? Apasă butonul „Salvarea produsului”. Dacă ai terminat de editat, terbuie doar sa adaugi în coș CEWE calendarul editat.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu