Oct
21
2019

Transformă fotocartea ta într-un calendar

Realizarea unei CEWE FOTOCĂRȚI îți dă multe posibiltăți de a-ți exprima creativitatea prin structurarea paginilor cu fotografii, șabloane sau aranjamente. Investim mult timp în editare și de obicei, rezultatul este atât reușit încât nu mai lăsăm fotocartea din mână. Dacă ai pagini preferate într-un proiect, acum îți vom propune o soluție simplă pentru a păstra paginile finalizate și într-un calendar!

1. Deschide aplicația CEWE FOTOLUMEA Mea în două ferestre separate. În prima fereastră alege calendarul pe care dorești să editezi, în a doua fereastră încarcă CEWE FOTOCARTEA din care dorești să copiezi paginile.

2. Selectează întreaga pagină cu click-stânga pe mouse, astfel toate elementele de pe pagină sunt marcate.

3. Pentru a copia, apasă pe combinația CTRL+C. Inserează pagina copiată în pagina de calendar cu combinația de CTRL+V pe tastatură. Pagina poate fi copiată și în următorul fel: click-stânga cu mouse și opțiunea ”Copiere”. Inserează pagina copiată în șablonul de calendar cu click-stânga și opțiunea ”Inserare”.

4. În urma copierii este selectată și copiată chiar și fotografia setată ca fundal. Dacă pe pagina de calendar ai setat deja fundalul, el va fi înlocuit cu fotografia inserată ca fundal. Dacă dorești să utilizezi fundalul anterior, selectează-l din nou, dar poți să păstrezi și culoarea de bază stabilită la primul pas de editare.

5. Bineînțeles, elementele paginii copiate pot fi mișcate sau editate în și în cadrul proiectul de calendar.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu