Nov
14
2019

Decorațiuni de Crăciun- coroniță handmade

A venit timpul să ne pregătim de sărbătoare. Magazinele sunt pline cu o mulțime de decorații frumoase ori mai puțin frumoase de Crăciun, dar în mod sigur cu elemente decorative scumpe. Dacă anul acesta dorești ceva cu într-adevăr unic, creează un ormanent cu fotografii pentru ușă sau pe masă.

Materiale necesare: Bandă foto (printată din fotografiile tale preferate prin CEWE INSTANT FOTO, din magazinele noastre partenere), coroniță de bază, sârmă, foarfecă, sfoară, ornamente.

Pașii de urmat pentru coroniță:

  • Avem nevoie de o coroniță de bază, aceasta poate fi din paie ori din polistiren, și poate fi achiziționată din florării ori magazine hobby. Ne trebuie și câteva crengi de brad, și câteva decorațiuni tematice. Spre exemplu conuri de brad, nuci, batoane de scorțișoară, felii uscate de portocală, fundițe, globuri de brad etc.
  • Prima dată înfășurează coronița cu crengile de brad, pentru fixare folosește o sârmă, aceasta poate fi îndoită ușor cu ajutorul unui clește.
  • Găurește benzile foto pe ambele părți, acest lucru este nevoie pentru fixare.
  • Introdu sfoara prin găurile făcute, după care fixează și fotografia pe coroniță.
  • Urmează să atașezi restul decorațiunilor. Acestea se fixează în funcție de tipul decorațiunii cu sârmă, cu sfoară ori cu pistol de lipit. Este gata într-un timp foarte scurt și cu siguranță nu va avea nimeni la fel. Spor la treabă și multe clipe minunate!

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu