Nov
21
2019

Calendar de familie

Într-o familie organizarea zilnică a programelor este o sarcină dificilă, uneori aproape imposibilă. Activități după școală, zile de naștere, vacanțe școlare, programări la medic, diferite lucruri administrative etc. Sună cunoscut?

Pentru a nu pierde nici o sarcină importantă ori pentru a evita eventualele programări suprapuse, îți prezentăm acum Calendarul de familie, un calendar în care programările sunt foarte bine organizate și întotdeauna la vedere. Urmează pașii de mai jos să vezi cât este de simplu!

Selectează în software-ul CEWE FOTOLUMEA formatul calendarului și tipul de hârtie dorit. În fereastra pop-up „Selecție design” alege „Editare calendar creativ”, aici optează pentru tipul „Creativ” și categoria „Familie”.

Spațiul pentru fotografii este mai mic aici, însă astfel ne rămâne mai mult loc pentru notarea activităților.

Prin dublu click undeva pe suprafața calendarului se deschide fereastra pop-up cu „Setările calendarului”.
Sub opțiunea„Culoare și font” ai posibilitatea să setezi culoarea elementelor de calendar și tipul de font. La „Coloane” se setează numărul de coloane necesare, coloane care pot fi denumite în funcție de membrii familiei.

Evenimentele precum zile de naștere, zile onomastice, adică cele care sunt cunoscute dinainte, pot fi completate în timp ce editezi calendarul. Click pe celulă pentru a introduce textul dorit. Poți insera și fotografii, dar acestea nu vor fi prea mari.

Poți să alegi dintre numeroase fundaluri, cliparts sau poți selecta chenare de design pentru fotografiile selectate.

La doar câteva zile de la plasarea comenzii te poți bucura de acest calendar decorativ, practic și foarte util.
Completând coloanele din calendar cu activitățile fiecăruia, programele vor fi întotdeauna la vedere și mai simplu de urmărit.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu