Jan
22
2020

Decorațiuni formidabile în casă

Cu toții iubim să redescoperim albumele clasice pline cu cele mai importante fotografii de familie. Fotografiile developate însă pot fi utilizate ca și decorațiuni creative în casa ta. Citește mai departe și află cum să realizezi decorațiuni unice de perete cu fotografii!

Începe editarea cu selectarea dimensiunii! Pentru a obține fotografii cu dimensiunea fixă de 10×15 cm, la Opțiunea Raport de laturi alege opțiunea Clasică (Raport de laturi 2:3). Fotografiile realizate cu un alt raport de laturi (de exemplu telefoanele realizează fotografii cu un raport de laturi de 16:9) vor fi tăiate, așa că acestea trebuie poziționate în cadrul liniilor hașurate cu roșu.

În cadrul software-ului ai posibilitatea să utilizezi filtre pentru a crea efecte speciale. Pentru editare dă dublu click pe fotografie

Contrastul și luminozitatea de asemenea poate fi editată.

Achiziționează rame de diferite mărimi și culori, dar poți să realizezi o decorațiune minimalistă, formată din rame alb-negru.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu