Jan
29
2020

Pagini creative în CEWE FOTOCARTE – Măști și chenare cu tema de dragoste

Cea mai romantică lună se apropie cu pași repezi. Dacă dorești să realizezi un cadou romantic pentru persoana iubită, îți prezentăm acum o idee unică de a realiza o CEWE FOTOCARTE cu povestea voastră de dragoste în fotografii! Cu ocazia Zilei Îndrăgostiților îți recomandăm o fotocarte mai mică în care este suficient să adaugi câte o singură fotografie pe pagină. Iată acum câteva idei creative de utilizare a opțiunii Măști și chenare.

Pentru o CEWE FOTOCARTE romantică, software-ul îți oferă multe elemente grafice pe tema de dragoste. Începe editarea paginii cu selectarea fundalului:

Adaugă o fotografie pe această pagină. Cu dublu-click pe fotografie se deschide editorul foto: setează luminozitatea la nivelul maxim și contrastul la minim, astfel vei obține o suprafață albă.

Adaugă acum o mască din categoria Măști și chenare → Dragoste

Cu un click-dreapta pe fotografie poți regla transparența: la un nivel mai scăzut, fundalul devine mai vizibil, dar estompat.

Adaugă o fotografie și cu un nou click-dreapta pe fotografie alege opțiunea Umbre pentru a seta culoarea marginii și intensitatea umbrelor.

Alege și adaugă câteva elemente grafice din submeniul Cliparturi.

Astfel vei obține o CEWE FOTOCARTE mai specială!

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu