Feb
20
2020

Ședință foto de maternitate pentru viitoarele mămici

Nouă luni, prima ecografie a bebelușului, burtica în creștere, așteptarea plină de bucurie cum din două persoane devine apoi o familie: este o perioadă emoționantă, care trece mult prea repede. Așternută pe paginile unei CEWE FOTOCĂRȚI, această perioadă va deveni o amintire specială.

V-am pregătit mai jos câteva idei pentru ca fotografierea să fie la fel de distractivă și plină de bucurie, precum mai târziu răsfoirea fotocărții.

Trebuie să te pregătești pentru fotografii perfecte. Deși merită să faci fotografii tot timpul, timpul ideal este perioada dintre săptămânile 30-34. Este importantă locația și îmbrăcămintea, dar trebuie gândite setările care se potrivesc cel mai bine personalității viitoarei mămici. Nu este nevoie pentru un studio foto, aceste fotografii pot fi realizate și acasă.

1. Panglică

Nașterea unui copil este un adevărat cadou, transformând două persoane în mamă și tată, cuplul devine o familie, și aduce o lume nouă și plină de necunocut pentru viitorii părinți. Panglica legată în jurul burticii simbolizează această legătură specială.

Sugestie: Folosește panglică de culoare deschisă și leagă o fundiță lejeră. Alege o panglică mai lată dacă dorești să acopere buricul. Este deosebit de frumos dacă viitoarea mămică își ține mâinile sub burtică, așa arată parcă ar înmâna un cadou, în timp ce arcul brațului încadrează frumos burtica.

2. Piciorușe de bebeluși

Vestea, când se dovedește că începe o viață nouă, schimbă totul. Se naște bebelușul, primii pași îi face cu părinții, iar mai târziu merge pe drumul propriu. Piciorușele pe burtica viitoarei mămici simbolizează așteptarea și drumul de urmat în viață.

Sugestie: În loc de vopsea, folosește mai bine o cremă hidratantă , care după ședința foto poate fi masată în piele. Acest masaj este plăcut și calmant atât pentru mămică cât și pentru bebeluș.

3. Formează inimioară

Când se fotografiază, se pune întrebarea cu privire unde să se așeze mâinile. Din instinct, mâinile sunt puse automat pe burtică. Pentru a duce puțină creativitate în imagine, mâinile pot forma o inimioară. Pentru a crea o atmosferă deosebită, formați amândoi o inimoară și țineți mâinile aproape de bebelușul vostru.

Sugestie: Folosește un lac pentru unghii de culoare mai deschisă, și dintre bijuterii de preferat doar verighetele.

4. Relaxare

Nu trebuie să accentuați burta mămicii pe fiecare fotografie, deoarece așa fotografiile vor fi prea monotone. Sunt foarte emoționante și fotografiile care reflectă intimitatea dintre viitorii părinți. Protecție, bucurie, iubire. Punând mâna sau capul pe burtă, viitorul tătic creează un contact special cu bebelușul.

Sugestie: Pentru aceste fotografii alegeți un loc preferat din casă, poate fi de exemplu o canapea. Îmbrăcămintea să fie confortabilă, care să se asorteze una cu alta dar și cu mediul ales pentru ședința foto. Optează pentru perne și pături în nuanțe alb sau pastel, acestea definesc și mai bine tema fotografiilor.

5. Accesorii pentru bebeluși

În așteptarea de a deveni o familie, amenajarea camerei bebelușului și achiziționarea hainelor au un rol foarte important. Și acestea pot fi utilizate la realizarea fotografiilor cât mai creative. De exemplu prima pereche de pantofi la picioarele părinților.

Sugestie: Fotografiați la nivelul picioarelor. Adâncimea să fie mică, astfel fundalul încețoșat pune mai mult accentul pe pantofiorii bebelușului.

6. Îmbrăcăminte

Ce haine să alegem pentru ședința foto? Fiecare are propriul gust, dar majoritatea optează pentru haine în culori vii. Ținuta trebuie să se potrivească mediului, iar dacă trebuie eventual să alegeți, să fie mai degrabă confortabilă decât elegantă. Culorile precum albul și gri scot în evidență nuanța naturală al oricărui tip de ten. Diferitele poziții foto și ideile creative comune cu siguranță vor rezulta fotografii minunate.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu