Mar
11
2020

10 idei pentru editarea CEWE FOTOCĂRȚII

Luna aceasta editarea fotocărților ocupă centrul atenției.  Fie că optezi pentru printarea clasică digitală ori alegi hârtia fotografică, acum ai posibilitatea să comanzi fotocărțile editate cu până la 50 de pagini la prețul de bază. Pentru această ofertă specială ți-am pregătit acum câteva idei utile pentru un rezultat de invidiat.

1. Selectarea tipului

Merită să te hotărăști întâi care este tipul de fotocarte care ți se potrivește. Numeroase formate, mai multe tipuri de hârtie și diferite coperți stau la dispoziție. Despre toate aceste detalii găsești mai multe informații pe website sau în software-ul nostru gratuit pentru editare CEWE FOTOCĂRȚI.

2. Modificarea tipului selectat

Dacă dorești totuși să modifici tipul selectat inițial, prin opțiunea „Modificare detalii produs” îl poți transforma foarte simplu. Tipul hârtiei poate fi oricând modificată pe parcurs, la formatele de fotocărți care au același raport de laturi poate fi modificată și dimensiunea. Astfel de ex. dintr-o fotocarte XXL panoramică poate fi o fotocarte mare panoramică, compact panoramică ori o fotocarte mini.

3. Selectareafotografiilor

Este un mare avantaj dacă întâi se selectează fotografiile. Aplicația cewevizualizare foto este de mare ajutor în selectarea fotografiilor, aceasta se instalează concomitent cu software-ul pentru editarea fotocărților. Aici fotografiile selectate pot fi evaluate cu steluțe.

La editarea fotocărții putem opta pentru vizualizarea fotografiilor în ordinea evaluării, astfel pot fi repede selectate.

4. Șabloane de carte

Nu mă pricep, nu am timp, nu știu cum să fac să arate bine? Te-ai confruntat și tu cu asemenea probleme? Șabloanele de carte îți oferă coperta și paginile gata editate într-un mod foarte creativ, unde tu trebuie doar să atașezi fotografiile. Aceste aspecte pot fi bineînțeles oricând modificate.

5. Stiluri

Pentru a crea o fotocarte armonioasă și integrată, opțiunea „Stiluri” poate fi de mare ajutor.

6. AutoLayout

Poziționarea fotografiilor așezate în pagină poate fi modificată automat cu tasta Space.

Sugestie: dacă sunt inserate fotografii pe ambele pagini, atunci modificarea se aplică în ambele pagini. Dacă se marchează o fotografie pe o pagină, atunci se vor modifica doar fotografiile de pe pagina respectivă.

7. Calitatea fotografiilor

Programul indică dacă rezoluția imaginilor este insuficientă. În acest caz micșorați dimensiunea sau alegeți o altă fotografie. Este important de reținut că programul verifică doar rezoluția, nu examinează focalizarea, zgomotul fotografiei ori dacă fotografia este prea luminoasă sau prea întunecată.

8. Editarea fotografiilor

Fotografiile inserate în fotocarte pot fi editate prin dublu click pe fotografie în aplicația cewe vizualizare foto . În afară de opțiunea de corecție, găsești aici numeroase posibilități de efecte speciale.

9. Inserare hartă

Este o idee spectaculoasă dacă locul unde s-a efectuat fotografia este marcat pe hartă. Dacă imaginea include datele GPS, atunci aceasta se face automat.

10. Video

Există posibilitatea de a insera și filmulețe în fotocarte, mai exact un cod QR, care poate fi scanat cu smartphone sau tabletă pentru a vizualiza videoclipul. Asemănător adăugării fotografiilor, videoul se glisează pe pagina dorită. După plasarea acestuia, programul generează automat codul QR și o imagine de previzualizare. Prin dublu click pe video se afișează setările disponibile. Aici poți modifica de ex. și imaginea de previzualizare.

+ 1 Asistentul CEWE FOTOCARTE

Dacă ai amânat editarea până în ultimul moment, Asistentul CEWE FOTOCARTE vine mereu în ajutorul tău și îți creează o fotocarte în doar câteva secunde.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu