Mar
19
2020

Câte subiecte, atâtea tipuri de CEWE FOTOCARTE – te ajutăm să alegi combinația perfectă!

Cea mai importantă decizie este selectarea tipului, deoarece acesta determină modul de prezentare a fotografiilor în fotocarte.

Dacă știm dintre cele 6 tipuri de hârtie disponbile ce caracteristici are fiecare, atunci este mai ușor să optăm pentru un tip anume. În continuare te ajutăm să alegi tipul de fotocarte care ți se portivește cel mai bine.

Pentru început: legare prin broșare sau layflat?

Fotocărțile cu printare digitală sunt legate prin metoda de broșare (lipire). Prin această metodă paginile sunt lipite de copertă cu ajutorului unui lipici special pentru cărți, astfel fotocartea ta va arăta ca o carte adevărată.

Prin ce se distinge legarea layflat?
Fotocărțile pe hârtie fotografică nu se imprimă direct pe hârtie, ci se aplică o tehnică specială de iluminare, astfel fotografiile vor fi mai clare și culorile mai profunde. Paginile sunt laminate două câte două pentru o rezistență sporită și au o deschidere de 180 grade. Acest tip de fotocarte se numește layflat.

3 tipuri de hârtie în categoria hârtie digitală

Ce conține această categorie?

CEWE FOTOCARTEA pe hârtie digitală este ideală pentru fotografiile anului, fotografiile de aniversare, pentru ziua de naștere și orice ocazie din viața ta.

Extra lucioasă înseamnă că paginile de 200 g primesc un finisaj strălucitor și reflexiv, astfel imaginile vor fi colorate și profunde, iar paginile devin mai rezistente la umezeală și praf.

Printarea digitală extra mată se realizează pe hârtie de 180 g și are un finisaj complet neted, fără reflexie. Recomandăm acest tip de hârtie în special pentru fotografiile alb-negru. Rezultatul se aseamănă perfect cu tiparul offset, astfel chiar și cele mai mici detalii sunt deosebit de clare. Coperta este de asemenea mată.

3 tipuri de hârtie în categoria hârtie fotografică pentru fotografii artistice

Hârtia fotografică mată de 380 g are un finisaj de satin și o rezoluție ridicată. Aceste tipuri pot fi editate cu până la 114 pagini și, datorită deschiderii de 180 de grade, hârtia fotografică mată este ideală pentru fotografiile panoramice.

Hârtia fotografică lucioasă are o strălucire ridicată și foarte reflexică. Imaginile vor fi colorate și profunde.

Hârtia fotografică extra mată are o suprafață fină și netedă, fără proprietăți de luciu sau reflexie.

Amintirile ne colorează viața…mai ales dacă le păstrăm în CEWE FOTOCARTE

  • Lasă-te inspirat de paleta bogată de culori a primăverii, alege cele mai vesele fotografii cu prietenii și familia și editează fotocartea ta cea mai frumoasă! Încearcă noua versiune de aplicație pe laptop/calculator pentru numeroase posibilități de editare, șabloane și elemente grafice creative.
  • Te invităm să personalizezi acum orice tip de CEWE FOTOCARTE cu pagini extra GRATUITE, până la 50 de pagini editate la prețul de 26 de pagini! Detalii despre ofertă găsești aici.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu