Apr
7
2020

Layouturi creative în CEWE FOTOCARTE

Dacă ai început să personalizezi o CEWE FOTOCARTE cu ajutorul editorului pe computer, la Layout găsești multe posibilități aranjamente de pagină. De exemplu, poți stabili numărul fotografiilor incluse pe o pagină sau poți alege opțiunea de ”Număr fotografii / pagină definit de utilizator”, astfel încât fotografiile sunt adăugate pe pagini de editor, fără stabilirea numărul acestora pe o pagină. Recomandăm utilizarea șabloanelor pentru că paginile astfel pot fi creative mai rapid și într-un mod creativ, pentru că propunerile create de editor pot fi personalizate după bunul plac. Pentru această metodă de editare îți prezentăm acum câteva idei creative.

Credem că arată bine, dacă pe o pagină aranjăm mai multe fotografii mici, iar pe cealaltă inserăm o fotografie mare, poziționată pe întreaga pagină.

Fotografiile mici pot fi dimensionate de odată, prin marcarea acestora, astfel pagina devine mai puțin încărcată.

În categoria ”Aranjamente” poți stabili nu doar numărul fotografiilor, dar poți selecta și un anumit stil de prezentare a fotografiilor în pagină.

Pentru acest tip am setat o fotografie mai mare și 4 fotografii mai mici pe o pagină.

Cu un singur click am modificat aranjamentul încât cele două fotografii din mijloc au fost setate mai mari.

Dacă rezoluția fotografiei este mare, aceasta poate fi poziționată pe două pagini și se poate combina cu încă două fotografii pe pagina următoare.

În categoria ”Aranjamente” sunt unele care conțin și cadre pentru texte.

În aranjamentul respectiv poți adăuga un clipart în loc de text sau fotografie. Pentru aceste pagini am setat un fundal și o mască pentru fotografia mare, iar pentru cele mici am stabilit o ramă cu umbră.

Utilizează editorul CEWE exact cum ți-ai imaginat tu! 🙂

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu