Apr
14
2020

Decorațiune de Paște cu fotografiile tale

Materiale necesare:

  • CEWE Fotostickere (sau fotografii Premium)
  • foarfecă
  • figurine din lemn de Paște
  • bandă adezivă decorativă
  • pastă ceară metalizată sau banda dublu adezivă
  • sfoară

Odată cu apropierea sărbătorilor Pascale ne-am gândit să vă surprindem cu un nou tutorial homemade & handmade pentru cei mici și pentru cei mari! Această decorațiune deosebită în stilul vintage este foarte simplu și ușor de realizat.

Folosește cele mai dragi fotografii pentru a realiza o decorațiune unică și personală, iar rezultatul va fi nu doar un simplu element decorativ în casă, ci unul foarte special, deoarece fotografiile îți vor aduce zâmbetul pe buze ori de câte ori vei vedea fotografiile tale sau a persoanelor dragi ție.

Fă o selecție de fotografii dragi și comandă fotografiile tale premium cu 20% reducere până la sfârșitul lunii aprilie.

În câteva zile primești fotografiile, după care poți începe decorațiunea de primăvară.

Fotografiile developate se lipesc pe figurinele din carton sau lemn (iepuraș, frunzițe, floricele) cu banda adezivă, marginile fotografiilor se decorează cu bandă decorativă. Folosește pasta ceară metalizată pentru a crea stilul vintage. Pentru o atmosferă rustică, aplică ceara cu o pensulă. Nu uitați să aplicați ceară pe ambele părți ale figurinelor. La final din sfoară am legat o fundiță, dar poți lega mai multe fundițe, vor arăta bine suprapuse.

Atât de simplu este să faci o decorațiune de Paște realizată cu propriile fotografii.

Realizați și voi propria decorațiune și bucurați-vă de amintirile dragi în fiecare zi.

Extra idei:

  • Creați mai multe figurine pentru a împodobi crenguțe festiv de Paște, sau puteți să le dăruiți cadou celor dragi.
  • Poate fi o decorațiune pentru ușă sau pot fi lipite de coronițe de Paște, pentru asta vă sfătuim să optați pentru fotografii de dimensiuni mai mari.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu