Apr
21
2020

Șabloane creative de Ziua Mamei

Ocaziile și evenimentele importante din viața ta sunt la fel de importante și pentru noi la CEWE. Mereu îți prezentăm cadouri creative și multe inspirații de personalizare pentru că știm, cât de important este să surprindem persoana iubită cu un cadou plin de emoții. De data aceasta ți-am pregătit câteva șabloane speciale de Ziua Mamei, pe care le poți folosi în cadrul editorului online la personalizarea Obiectelor cadou.

Pentru a edita o Cană de porțelan, apasă pe butonul Comand acum și în editor selectează opțiunea Design. Din lista categoriilor alege Mai multe categorii, apasă pe Ziua Mamei și alege șablonul Mum.

Suprafața printabilă are o dimensiune fixă, dar pentru o poziționare mai bună a fotografiei, fă click pe imagine și mișcă-l în cadrul marcat pentru printare, în funcție de detaliile fotografiei  pe care dorești neapărat să apare pe cană.

Dimineața începe mult mai bine cu o cană de bucurie 😊

Șablonul Best Mum vei găsi și la editarea Fotografiilor retro: Fotografii > Tiparul art > Fotografii retro > Opțiunea Aspect. Șablonul cu textul Best Mom se completează cu inimioare.

În cazul fotografiilor retro se poate seta o culoare de bază pentru partea de verso.

Poți adăuga texte.

Și clipart-uri.

Poți realiza și o carcasă cu fotografie cu șablonul Best Mum.

Idee: dacă nu aveți posibilitatea să vă întâlniți cu mama, alege opțiunea Plată online și la Adresa alternativă introdu adresa mamei.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu