May
6
2020

Am câștigat prestigiosul premiu TIPA pentru a 4-a oară!

Juriul internațional a premiat CEWE FOTOCĂRȚILE cu noile coperți din piele și pânză!

Valorile companiei și serviciului nostru au fost reafirmate odată cu primirea a 4-a oară a celei mai înalte distincții,”Best Photo Service Worldwide”, oferită de către ”Technical Image Press Association” (TIPA), organizatia cu cea mai mare autoritate în evaluarea tuturor produselor și serviciilor ce țin de domeniului imagisticii.

Juriul ediției 2020, format din 26 de editori de reviste foto renumiți din lume evaluează produsele inovatoare pe baza unor criterii stricte de calitate, unde doar cele mai bune produse sunt premiate!

Am câștigat premiu TIPA pentru a 4-a oară și de trei ori consecutiv (mai devreme a fost premiată CEWE FOTOCARTEA cu copertă cu efect de lăcuire, respectiv decorațiunea de perete hexxas a convins juriul internațional).

Suntem foarte mândri de acest premiu, este important pentru întreaga echipă în ceea ce privește dezvoltarea continuă a produselor foto CEWE. Trebuie să ținem pasul cu provocările lumii aflate mereu în schimbare! Mulțumim pentru numeroasele feedback-uri pe care le primim de la voi prin intermediul chestionarelor, prin email sau pe social media!

CEWE FOTOCARTEA a cunoscut o dezvoltare extraordinară de la intrarea pe piață în anul 2005 cu un număr de peste 60 de milioane de fotocărți personalizate de utilizatori. CEWE FOTOCARTEA astfel a devenit cea mai îndrăgită fotocarte din Europa.

Credem că succesul nu se datorează doar faptului că oferim 100% garanția satisfacției pentru fiecare fotocarte realizată, s-a dovedit că merită să ținem cont de opinia clienților și să le oferim soluții noi la nevoile cu care ne adresează.

Pe lângă noutățile în tipurile de coperți, am extins și gama efectelor de lăcuire auriu, argintiu și clasic cu o nouă culoare, de acum textele și elementele grafice pot fi editate și în nuanța rose-gold.

Această distincție vine să ne întărească și mai mult angajamentul nostru față de valorile CEWE dezvoltate de-a lungul a peste o jumătate de secol de tradiție: Calitate la cele mai înalte standarde, Inovație continuă și Grija totală față de Client.

Cele două tipuri de fotocărți cu copertă din piele și copertă din pânză vor fi disponibile și pe piața românească începând din luna iunie!

Premiile noastre TIPA

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu