Jul
22
2020

Semn de carte personalizat

Îți plac cărțile, ai în jurul tău persoane care petrec mult timp citind?  Oricare ar fi răspunsul, acest semn de carte personalizat cu fotografia preferată va fi o surpriză plăcută pentru oricine și pentru orice ocazie. Mai jos îți prezentăm pașii prin care și tu te poți bucura de cel mai original semn de carte.

Vei avea nevoie de următoarele:

  • Fotografii de la CEWE
  • Foarfecă
  • Carton
  • Lipici
  • Sfoară
  • Ață
https://cewe.hu/blog/wp-content/uploads/sites/7/2020/06/Sequence-08.00_00_25_27.Still006-600x338.jpg

Pentru început, comandă fotografiile dorite online prin website-ul CEWE și în câteva zile comanda se va livra prin curier direct la tine acasă.

După ce ai primit fotografiile comandate, lipește fotografia (fotografiile) pe un carton mai gros, mai puțin partea superioară a fotografiei, care acum încă nu se lipește de carton. Decupează fotografia de-a lungul siluetei. În timp ce se uscă, pe un alt carton se face un șnur cu ciucure. Dimensiunea acestui carton depinde de lungimea pe care dorești să aibă ciucurele. Rulează sfoara pe carton, în funcție de cât de bogat dorești să fie ciucurele. Leagă sfoara rulată pe carton, aici se lasă firul mai lung, după care se taie de pe carton. Prinde cicurele în partea de sus cu un fir de ață.  Se taie firele proeminente drept și șnurul este gata.

Ultimul pas este să lipești șnurul între fotografie și carton. După o scurtă uscare, îl poți pune în cartea ta preferată sau o poți oferi cadou persoanei dragi ție. 😊

https://cewe.hu/blog/wp-content/uploads/sites/7/2020/06/Sequence-08.00_00_45_18.Still013-600x338.jpg

Întotdeauna o carte este un cadou fantastic, alături de acest semn de carte personalizat cu siguranță va rămâne mereu o amintire vie 😊

https://cewe.hu/blog/wp-content/uploads/sites/7/2020/06/CEWE_2020_02-1-600x400.jpg

+ Extra idee:

La fel, poți face de asemena breloc pentru chei. Pentru asta, folosește fotografii laminate și în loc de carton, lipește fotografiile pe o bucată de piele. Puse în inele pentru chei, cei dragi vor fi mereu cu tine.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu