Oct
10
2020

Creează din timp o CEWE FOTOCARTE cu cele mai frumoase momente din acest an, pentru a o oferi de Crăciun

2020 va rămâne clar în istorie ca un an special! Retrăiți momentele lui bune, așezați-le într-o CEWE FOTOCARTE și fiți recunoscători pentru aceste momente!

Hobby-uri noi pe care le-ați descoperit în timpul izolării, bucuria de a revedea prieteni vechi, nou născuți care au apărut în familie, mutarea în altă casă sau prima dată când ai împărțit casa cu cineva – anul acesta are povești extraordinare pentru toată lumea, dar un lucru este sigur- toate aceste amintiri merită să fie păstrate vii în sufletele noastre. O CEWE FOTOCARTE cu amintirile acestui an, în care puneți cele mai frumoase fotografii din primăvară, vară, toamnă și iarnă, așternute în pagini create cu drag de voi înșivă, păstrează aceste momente de fericire pentru totdeauna. Noile șabloane de CEWE FOTOCARTE vă inspiră și vă ajută să realizați ceva cu adevărat special.

Creați o CEWE FOTOCARTE cu amintirile din acest an, folosind modele Înainte de a începe să creați CEWE FOTOCARTEA strângeți fotografiile într-un folder și verificați calitatea lor și dacă corespund cerințelor dvs.

Un sfat util: Cereți prietenilor sau rudelor fotografii făcute de ei în timpul momentelor petrecute împreună – este posibil ca ei să ofere o perspectivă nouă, este posibil să fi capturat momente de neuitat, grozave, care au avut loc în timp ce nu ați avut la îndemână camera foto sau telefonul.

Apoi, descărcați aplicația CEWE și dați frâu liber imaginației. Puteți crea și comanda o CEWE FOTOCARTE uimitoare, într-un timp scurt.

Cu noile șabloane, totul a devenit foarte ușor: puteți alege modele complet pre-definite cu elemente de design, pentru aspectul paginilor, fundaluri și accesorii de tip clipart – tot ce trebuie să faceți este să adăugați fotografii, video-uri și texte. Totul poate fi ajustat de voi, în funcție de ceea ce vă doriți. Dacă preferați să creați propria CEWE FOTOCARTE după un model propriu, folosind propriile idei, puteți începe cu pagini complet goale.

Veți impresiona cu hârtia și cu coperțile speciale ale CEWE FOTOCĂRȚII!

CEWE vă pune la dispoziție o mare varietate de tipuri de hârtie, evidențiatoare și coperți deosebite, pentru a putea da CEWE FOTOCĂRȚII dumneavoastră acea notă specială. De exemplu, CEWE FOTOCARTEA printată pe hârtie fotografică, are așa-numitul mod de legare a paginilor Layflat, care permite o deschidere perfectă la 180 grade. Acest lucru face ca nici o parte a imaginii să nu se piardă în pliul central. Imaginile panoramice așezate pe pagini duble creează un efect special. Coperta poate fi de-a dreptul impresionantă mai ales dacă alegeți opțiunea de lăcuire clasic, auriu sau argintiu pentru elementele și fonturile dorite. Aplicația CEWE vă oferă de asemenea posibilitatea de a selecta un material special pentru coperțile CEWE FOTOCĂRȚII dvs. – piele sau material textil din în de înaltă calitate, pentru formatele XL și XXL panoramic, făcând astfel ca CEWE FOTOCARTEA dvs. să atragă toate privirile, de pe raftul pe care e așezată.

Fotografia lunii

Facem mii de poze… poze din călătorii, poze din prima zi de școală sau cele mai grozave instantanee din viata de zi cu zi – alegerea celor mai bune fotografii nu este o sarcină ușoară. Dar, după ce ați făcut selecția, vă va fi mult mai simplu să creați repede cadouri foto impresionante pentru prieteni și familie, cu imaginile preferate.

De ce nu creați chiar acum un calendar pentru anul următor. Varietatea de modele predefinite, multe tipuri de format dar și foarte multe idei creative vă stau la dispoziție pentru a crea rapid și ușor un CEWE CALENDAR. Și apropo, puteți crea un calendar în orice moment, deoarece vă puteți selecta propria lună de început. CEWE CALENDAR este un produs recomandat de Moș Crăciun!

Pentru mai multe informații și pentru a vă inspira, vă rugăm să vizitați https://cewe.ro/

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu