Oct
21
2020

24 de zile pline de entuziasm, cu surprize minunate, oferite de CEWE Calendarul Advent cu Fotografii Personalizate

Un mic dar în așteptarea unui dar și mai mare – Crăciunul

sau

Împarte bucuria așteptării Crăciunului împreună cu cei dragi, cu surprizele minunate care se ascund în Calendarul Advent cu Fotografii Personalizate

Un mic dar în fiecare din cele 24 de zile dinaintea unui dar și mai mare – Crăciunul

Nimic nu se compară cu nerăbdarea cu care așteptăm să se întâmple ceva frumos. În cazul copiilor, deschiderea unei ferestre misterioase în calendarul lor CEWE Advent, în fiecare dimineață, timp de 24 de zile înainte de Crăciun, este unul dintre cele mai entuziasmante ritualuri din perioada dinaintea vacanței de iarnă. O surpriză nouă stă ascunsă în spatele fiecărei ferestre – nu este de mirare, deci, că și entuziasmul adulților va crește, atunci când vor oferi un CEWE CALENDAR Advent în prima zi a lunii decembrie. Oricine dorește să ofere celor dragi și celor apropiați un cadou cu totul special în acest an, poate deveni creativ cu CEWE. Doar câteva click-uri vă vor transforma fotografiile preferate într-un CEWE CALENDAR Advent personalizat. Aplicația CEWE vă pune la dispoziție idei creative și o gamă largă de efecte speciale.

Calendarul Advent, perfect de fiecare dată

Nimic nu se compară cu fotografiile făcute în timpul vacanței de iarnă sau cu cele mai frumoase amintiri de la Crăciunul trecut sau cu animalul de companie purtând o căciuliță de Moș Crăciun. Printre fotografiile dumneavoastră veți găsi cu siguranță multe idei pentru a vă crea un CEWE CALENDAR Advent personalizat, surprinzător, care va aduce multă bucurie. După ce alegeți fotografiile preferate, puteți comanda calendarul direct de pe site-ul https://cewe.ro/ sau din aplicația CEWE: selectați modelul de CEWE CALENDAR Advent dorit, formatul acestuia, dacă vreți să fie pe orizontală sau verticală, apoi introduceți fotografiile și completați calendarul prin adăugarea de imagini de tip clipart, rame sau scurte texte personale pe care le puteți poziționa unde doriți. Pe lângă numeroasele opțiuni creative, CEWE oferă și posibilitatea de adăuga în calendarul dvs. de Crăciun, dulciuri de savurat cu poftă, imagini de privit cu bucurie și surprize care invită la joacă.

Minunat de privit, delicios și distractiv

Ce altă modalitate mai bună de a începe ziua, cunoașteți, decât cu o bucată de ciocolată? Oferiți-le celor dragi o supriză dulce cu ajutorul calendarelor CEWE Advent cu produse Kinder®.

NOU! Din acest an, puteți ascunde o anumită imagine în spatele fiecăreia dintre cele 24 de ferestre din calendarul Advent, sau puteți selecta versiunea de CEWE CALENDAR Advent cu Ouă Kinder® pentru a crea un cadou jucăuș – pe lângă cele 11 ouă cu surprize, calendarul conține o selecție a celor mai populare produse Kinder®.

Ciocolată PREMIUM in fiecare zi

Fanii ciocolatei de calitate se pot bucura de popularele praline Ferrero incluse în CEWE Calendarul Advent Premium. Pentru a crea CEWE Calendarul Advent aveți la dispoziție o gamă largă de șabloane cu tematică de Crăciun ce vă vor inspira în crearea designului dumneavoastră, în format orizontal sau vertical, în timp ce, fiecare dintre cele 24 de ferestre ascund tentații delicioase de la Ferrero Küsschen, Rocher sau Raffaelo. CEWE CALENDAR Advent Premium este cadoul ideal pentru iubitorii de dulciuri premium!

Un cadou surpriză in fiecare zi

Un ceai cu aromă desăvârșită pentru luni dimineața, o scrisoare de dragoste care îndulcește ziua de marți, un voucher pentru o vizită la o piață de Crăciun, numai bună pentru a impulsiona jumătatea săptămânii, mici produse de înfrumusețare, lumânări parfumate sau diverse gadgeturi – există loc pentru o surpriză diferită în spatele fiecărei ferestre din calendarul nostru CEWE Advent cu propria surpriză.

Pentru mai multe informații, idei și pentru inspirație, vă rugăm să vizitați www.cewe.ro

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu