Nov
23
2020

Ghidul CEWE pentru cadoul perfect

Efort minim, cadouri foto surprinzătoare – iată cadourile potrivite pentru întreaga familie

Uneori, este atât de ușor să faci pe cineva fericit. Cu fotografiile celor dragi și ale momentelor de neuitat poți crea cadouri foto magice, pentru Crăciun. Astfel, după ce ai selectat fotografiile dorite, le puteți folosi pentru a crea foarte multe tipuri de cadouri. CEWE vă pune la dispoziție o gamă foarte mare de produse și idei cu care îi poți surprinde pe cei dragi ție – iubitul / iubita, cel mai bun prieten, bunicii etc. Iată câteva idei:

Personalizează un accesoriu

Poți personaliza carcasa din silicon transparent a telefonului cu fotografiile voastre preferate și ai posibilitatea de a adăuga creații predefinite, imagini de tip clipart sau texte scurte. Rezultatul? O carcasă unică, personalizată pe gustul tău.

Cadou ideal pentru: cei dragi – prieteni, colegi – cu alte cuvinte, pentru oricine este în mișcare și cu care vei rămane în contact mereu, prin intermediul telefonului mobil.

Oferă puțină căldură pe timp de iarnă

Sezonul rece oferă numeroase oportunități pentru activități în aer liber – plimbări prin zăpadă, săniuș, patinaj, ski, snowboard pe crestele munților. Dar nimic nu este mai plăcut decât să ne întoarcem într-un loc confortabil pentru a ne încălzi după ce am petrecut toată ziua afară, cu prietenii sau cu familia. Nimic nu se compară cu un boardgame antrenant, cu o ceașcă de ciocolată fierbinte delicioasă sau cu un vin fiert cu scorțisoară savurat din noua cană personalizată de la CEWE. Vă puteți personaliza cana voastră astfel încât să devină noul accesoriu nelipsit din activitățile desfășurate în aer liber și din pauza de povești în jurul focului. În orice anotimp!

Cadou ideal pentru toți cei dragi care sunt pasionați de petrecerea timpului în aer liber. Cana vă va aduce garantat zâmbetul pe buze de fiecare dată când savurați conținutul.

Hai la joacă!

Puzzle-urile au devenit foarte populare în ultima perioadă. De ce? Pentru că, pe lângă starea de calm și relaxare pe care o generează, aduc un sentiment de satisfacție de câte ori găsim o piesă care se potrivește în acel ansamblu. Iată de ce, vă recomandăm puzzle-ul personalizat de la CEWE, foarte potrivit pentru Crăciun, deoarce este activitatea ideală pentru o seară veselă petrecută împreună cu toată familia. Pur și simplu selectează o fotografie personală, adaugă clipart-uri din colecția CEWE sau texte scurte și astfel se creează foarte usor un puzzle cu până la 1.500 de piese.

Cadoul ideal pentru copii dar și pentru oamenii mari, care păstrează în ei spiritul copilăriei.

Oferă un cadou memorabil, impresionat – o CEWE FOTOCARTE

A mai trecut încă un an! Ce an! O CEWE FOTOCARTE este mai mult decar un cadou foarte special care vă invită să retrăiți amintirile cele mai dragi din anul ce tocmai a trecut, pagină cu pagină, CEWE FOTOCARTE este o poveste – povestea voastră. Dați frâu liber imaginației în crearea acestui dar unic, ce va dăinui peste ani și ani. Aveți la dispoziție o mare varietate de opțiuni- clipart-uri, șabloane și numeroase opțiuni de editare. Gama mare de formate vă va permite să alegeți și să creați cadoul potrivit pentru fiecare dintre persoanele dragi – de la CEWE FOTOCARTE mică, un cadou simbolic deosebit atunci când este combinat cu un voucher și până la varianta CEWE FOTOCARTE XXL, care va atrage privirile pe oricare raft s-ar afla.

Un sfat util: Soluția clasică este să revedeți evenimentele anului în ordine cronologică, și să combinați amintirile cum doriți. Ai început să practici un nou sport anul acesta și ți-ai postat cu mândrie performanțele pe Instagram? O CEWE FOTOCARTE pătrată va spune spune povestea acestui an mai bine decât o fac 1000 de like-uri. V-ați petrecut vacanța în Germania și v-ați îmbunătățit abilitățile de a găti mâncăruri savuroase, în loc să leneviți la piscină? Vă puteți realiza o CEWE FOTOCARTE cu cele mai bune rețete și cu fotografiile personale.

Preț recomandat CEWE FOTOCARTE: de la 29,90 LEI*.

CEWE FOTOCARTE este cadou ideal pentru oricine și oricând – toată lumea iubește un cadou cu amintiri personale, fotografii cu oameni dragi și momente memorabile – cadoul perfect pentru prieteni, familie, profesori – un cadou din inimă.

CEWE CALENDAR – un cadou care aduce bucurie zi de zi, lună de lună

Selectează douăsprezece poze preferate și o imagine de copertă, dă frâu liber imaginației și vei realiza un super CEWE CALENDAR care vă va aduce bucurie în fiecare zi! Cu CEWE, crearea propriului calendar foto este la îndemână. Primul an al bebelușului? Un nou record din această vacanță de vară? Cele mai bune douăsprezece selfie-uri? CEWE vă pune la dispoziție foarte multe resurse (șabloane de pagini, opțiuni variate de editare, icon-uri, imagini pre-definite) pentru a crea un calendar personalizat, cu aspect profesionist, într-un mod foarte ușor, o joacă de copil. Și apropo, poți crea un calendar în orice moment, deoarece poți selecta propria lună de început.

CEWE CALENDAR este cadou ideal pentru bunici, mătuși, unchi și pentru toți cei dragi care se bucură și vor să vă vadă în fotografii, zi de zi și să vă păstreze cât mai aproape de ei.

Pentru mai multe informații și pentru a te inspira, te rugăm să vizitezi www.cewe.ro

*preț de listă

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu