Dec
19
2020

Fix la timp – Cadouri realizate manual, cu fotografii imprimate la CEWE INSTANT FOTO

Idei de cadouri personale – simple și rapide

Unii oameni cumpără din timp toate cadourile de Crăciun, încă de la sfârșitul toamnei chiar. Cu toate acestea, majoritatea dintre noi nu suntem atât de eficienți. Lăsăm cadourile pe ultima sută de metri și apoi sperăm să ne vină o idee grozavă de cadou care să se concretizeze ușor și rapid. La CEWE INSTANT FOTO puteți imprima fotografii și alte obiecte foto chiar și pe 24 decembrie. Le luați acasă și, în câțiva pași simpli, îi puteți surprinde pe cei dragi cu cadouri foto personalizate.

Rămâneți în siguranță – pregătiți acasă pozele pentru printat, le imprimați fără să luați contact cu alte persoane și le aduceți acasă pentru a finaliza cadoul Dacă doriți să creați un cadou cu ajutorul fotografiilor, primul lucru la care trebuie să vă gândiți este tematica potrivită. Cu aplicația CEWE puteți selecta conceptul corespunzător și puteți pregăti comanda în avans. Apoi, transferați fotografiile selectate în automatul CEWE dorit (in apropierea locației dvs.) astfel încât acestea să fie pregătite pentru a fi tipărite când ajungeți acolo. Bine de știut: în unele magazine partenere, automatele CEWE sunt complet independente, pentru a se evita contactul cu alte persoane

O fotografie, mai multe povești – colajul foto realizat manual

Un colaj foto spune multe povești pe care le puteți revedea din nou și din nou. Iar poveștile exprimate vizual atrag cu siguranță toate privirile. Pentru a obține un aspect general armonios, este bine să alegeți imagini din aceeasi paletă de culori. Pentru a obține un efect dinamic, colajul ar putea să includă fotografii de diferite dimensiuni. Ideală în acest caz este opțiunea Imprimări Instantanee cu până la opt fotografii, disponibilă la CEWE INSTANT FOTO. După ce ați printat fotografiile, decupați-le și aranjați-le pe o coală de hârtie sau un carton colorat. Adaugati un mesaj personalizat lângă colaj, apoi, tot ce vă mai trebuie este o ramă atractivă și o hârtie de cadou.

Creați vouchere personalizate în timp record

Voucherele pentru diferite activități sunt un cadou foarte plăcut, deoarece creează multe amintiri prețioase. La CEWE INSTANT FOTO puteți să creați propriile vouchere cu design personalizat, așa cum vi le doriți. Tot ce aveți nevoie este o fotografie potrivită, reprezentativă pentru activitatea planificată. Alternativ, puteți utiliza o imagine care să includă ambele persoane – cel care oferă voucherul și cel căruia îi este destinat acest cadou. Apoi alegeți un design adecvat din vasta noastră colecție, scrieți un text potrivit cu scopul cadoului și voucherul personalizat este gata. Vă sfătuim să vă decideți asupra textului înainte de a ajunge la automatul CEWE, astfel veți economisi timpul petrecut în fața aparatului.

Cutiuța Leporello plină de amintiri

Timpul petrecut alături de cei dragi atrage după sine o mulțime de fotografii. Cu ajutorul cutiei Leporello, le puteți transforma într-un minunat cadou de Crăciun. Asadar, aveți nevoie doar de pozele printate, o fâșie lungă de carton colorat și o cutie de dimensiunea potrivită. Puteți printa pozele preferate, în formatul adecvat, oricând doriți, la orice aparat CEWE INSTANT FOTO.

Tăiați cartonul la dimensiunea unei fotografii și împăturiți-l în secțiuni, fiecare având dimensiunea un pic mai mare decat cea a fotografiei. Pliați cartonul alternativ înainte și înapoi, ca un acordeon și lipiți fotografiile pe fiecare parte a cartonului. De exemplu, pentru fotografiile în format de 10 x 15 cm, suprafața cartonului pe care se va lipi o poză ar trebui să măsoare 11 x 16 cm. Primele două secțiuni ale cartonului sunt ideale pentru a adăuga un mesaj personal, dacă vă doriți acest lucru.

Vă recomandăm să atașați o panglică acestui cadou frumos, pentru a fi ușor de prezentat. Așezați-l într-o cutie potrivita pentru dimensiunea lui, lipind un capăt al panglicii în interiorul cutiei. Puteți decora cutia după cum preferați, folosind decupaje, bandă adezivă decorativă sau carton foto cu sclipici. Apoi puneți capacul și cutia dumneavoastră Leporello este gata!

Pentru mai multe informații și pentru inspirație, vă rugăm să vizitați www.cewe.ro

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Răspunde la comentariu