Mar
12
2021

Și vor trăi fericiți până la adânci bătrâneți – spuneți „Da” cu produsele CEWE

Trei tematici de nuntă, nenumărate posibilități

Extravagantă sau tradițională, o mare sărbătoare sau o nuntă restrânsă, alegerea unei teme pentru nuntă permite cuplurilor să definească o stare de spirit și o viziune pentru nunta lor. În plus, pe lângă decorațiuni, tematica se poate regăsi și pe alte produse cum ar fi: invitații și carduri de masă. Aceste produse se pot personaliza cu ușurință de CEWE fiind foarte simplu să le editezi chiar tu.

Nu toată lumea poate participa la petrecerea ta? Trimite un suvenir! Suvenirurile individuale cum ar fi o CEWE FOTOCARTE, sunt perfecte pentru a-ți împărtăși amintirile cu familia și prietenii. Vă prezentăm trei idei și câteva sugestii pentru o nuntă de neuitat.

Pământul – o tematică verde pentru nunta ta

Tematica Nunții verzi este perfectă pentru cuplurile care se simt în natură, ca acasă. Acest stil este caracterizat de verdeață – cum ar fi iedera, eucaliptul sau plante suculente – combinată cu o schemă de culori șterse. Sunt necesare doar câteva elemente pentru a realiza această temă: integrați câteva flori și plante din buchetul miresei în decorațiunile de pe masă și aplicați design-ul ușor pe meniuri și pe cardurile de plasare la mase.

Cu aplicația CEWE, puteți  personaliza cu ușurință toate aceste elemente, folosind propriile fotografii și o gamă largă de modele care pot fi adaptate simplu. Invitațiile și cardurile de mulțumire sunt foarte necesare și puteți aplica aceeași tema și pe ele. Vă doriți mai mult? Gândiți-vă ce ar da o notă personală articolelor esențiale de la petrecere. Autocolantele foto pot fi folosite pentru a transforma cutiile de șervețele în atrăgătoare suveniruri creative.

O nuntă colorată

Dacă vă place să călătoriți împreună pe tot globul, să descoperiți noi culturi și bucătării – nunta colorată este tematica potrivită pentru cuplurile care împărtășesc pasiunea pentru descoperiri și întâlniri neașteptate. Această tematică este relaxantă: lanțuri ușoare, felinare, ghirlande colorate și flori atrăgătoare se numără printre elementele cheie pe care le vedem de obicei și în fotografiile de nuntă. CEWE FOTOCARTEA care vă va aminti de această mare zi, va avea un design viu, modele florale și câteva cuvinte din inimă, precum și fundaluri colorate. O gamă diversă de șabloane vă vor ajuta să transmiteți această minunată stare de spirit. Le veți descoperi ușor în aplicația CEWE.

O idee extraordinară – cele mai frumoase fotografii arată minunat pe perete, acasă. Transformă-le în tablouri și ele vor aduce o parte din atmosfera nunții, în orice cameră. Formatul hexagonal, în trend, al decorațiunilor foto hexxas se potrivește perfect pentru tema colorată a nunții. Plăcile pot fi aranjate flexibil pentru a vă transforma fotografiile personale într-o operă de artă remarcabilă.

Alb-negru – o tematică pentru o nuntă vintage

O mașină clasică decapotabilă, o rochie de mireasă din dantelă până la podea și un candelabru cu lumânări autentice – sunt elemente cheie pe care le întâlnim la o nuntă vintage, perfectă pentru toți cei care iubesc senzația nostalgică a filmelor vechi alb-negru. În conformitate cu tema, invitațiile sunt decorate cu fotografii alb-negru. Efectele de lăcuire auriu, argintiu și aur roz sunt ideale pentru a crea contrast cu fotografiile alb negru. De asemenea, puteți crea o CEWE FOTOCARTE cu cele mai bune fotografii de la nuntă în același stil: contrastele sunt evidențiate de absența culorii, permițându-vă să vă concentrați pe cel mai important lucru: tinerii căsătoriți.

Un mic sfat: încercați să experimentați diferite formate și materiale, adăugați texte scurte și diverse elemente de design. Acest lucru va face noua dvs. CEWE FOTOCARTE la fel de unică precum ocazia. Încercați coperțile de piele și de pânză de înaltă calitate, acestea asigură o senzație deosebită, specială.

Pentru mai multe informații și inspirație, vă rugăm să vizitați www.cewe.ro și să descărcați aplicația CEWE.

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Comentariile sunt închise.