Jun
8
2021

Povestea de succes continuă! CEWE primește două prestigioase Premii Mondiale TIPA

Un juriu internațional premiază serviciul CEWE Instant Foto și CEWE Calendarul de perete A2 Ediția Gold.

CEWE primește două prestigioase Premii Mondiale TIPA 

De 30 de ani, cea mai importantă asociație de presă în domeniul imaginii, ”Technical Image Press Association” (TIPA), premiază cele mai bune și mai inovatoare produse din industria foto internațională. CEWE, cel mai important furnizor de servicii foto din Europa a câștigat în total șase dintre râvnitele premii TIPA, anul acesta pentru două categorii, astfel: Premiul ”Best Photo Service Worldwide” pentru CEWE Calendarul de perete A2 Ediția Gold și Premiul „Cel mai bun serviciu foto instant, din zona retail, din întreaga lume”, pentru serviciul CEWE Instant Foto.

Produse CEWE premiate

“Suntem foarte onorați pentru cele două premii mondiale TIPA, primite în acest an”, subliniază Thomas Mehls, membru board CEWE. „Centrul foto CEWE și Calendarul de perete A2, Ediția Gold, au convins atât clienții noștri, cât și renumitul juriul. Centrul foto CEWE oferă o gamă largă de produse foto, instant, și invită clienții să le personalizeze cum doresc și, ceea ce este foarte important, totul se face cu ușurință. Calendarul nostru de perete A2 Ediția Gold se personalizează cu nu mai puțin de douăsprezece imagini diferite, în combinație cu elemente de finisare aurite, scoase în relief într-un mod elegant “, spune Mehls. “Faptul că am câștigat șase premii mondiale TIPA de-a lungul anilor, ne încurajează să ne concentrăm pe ceea ce facem și să continuăm dezvoltarea produselor noastre cu mare entuziasm inovator.” 

CEWE Instant Foto oferă multe opțiuni creative pentru fotografiile tale

CEWE Instant Foto a câștigat premiul TIPA la categoria „Cel mai bun serviciu foto instant, din zona retail, din întreaga lume”. 

Aceasta este versiunea extinsă a CEWE Instant Foto, în care clienții pot merge în drogherii, magazine specializate sau la comercianții cu amănuntul pentru a imprima fotografiile pe loc, direct pe hârtie fotografică de înaltă calitate. Elementul cheie al centrului foto CEWE este stația centrală de imprimare. Aceasta oferă clienților un portofoliu extins de produse, și chiar formate mari pot fi tipărite aici, pe loc. În plus, produsele premium precum afișe și printuri pe pânză (canvas), felicitări, calendare, autocolante sau chiar căni personalizate cu propriile fotografii pot fi comandate în aceste centre. Datorită funcționării complet fără contact, cele mai frecvente formate de fotografii pot fi tipărite direct din propriului smartphone fără a fi nevoie să utilizați ecranul tactil din Centrul Foto CEWE. Cei care folosesc aplicația CEWE pentru a-și pregăti comanda în timp ce sunt încă pe drum sau acasă, vor primi la sfârșit un cod QR, pe care îl pot folosi apoi la fața locului pentru a începe tipărirea direct prin intermediul scanerului din centrul foto. Un alt avantaj este conectivitatea: cardurile de memorie, stick-urile USB și smartphone-urile pot fi conectate fizic, în timp ce Bluetooth, AirPrint pentru Apple și Huawei Share sunt disponibile pentru transmisie wireless. În ansamblu, juriul TIPA a subliniat în mod deosebit procesul de comandă al produselor CEWE ca fiind unul intuitiv și simplu iar gama produse oferite în centrele foto CEWE, ca fiind una largă și variată. 

Cele mai bune imagini pentru casa ta: calendarul de perete A2 Ediția Gold 

Unul dintre cele mai frumoase moduri de a vă împărtăși dragostea față de fotografie este un calendar de perete care prezintă cele mai impresionante fotografii de-a lungul a douăsprezece luni. CEWE a câștigat acum Premiul Mondial TIPA la categoria „Cel mai bun serviciu foto din întreaga lume” pentru calendarul de perete A2 Ediția Gold. Calendarul foto de la CEWE este disponibil în format portret sau panoramic și este tipărit pe hârtie mată de înaltă calitate, cu o suprafață cu reflexie redusă. Caracteristica sa specială: aplicați diferite modele de finisaje aurii în relief, pe copertă și pe paginile lunare, obținând astfel o impresie elegantă și o experiență tactilă unică. Calendarul poate fi editat cu ușurință și flexibilitate prin intermediul softului de comandă. Nu trebuie să așteptați până la începutul unui nou an, dvs. alegeți care să fie luna de începere a calendarului anual. 

Premiul TIPA World 

În 1991, reprezentanții a 25 de reviste foto europene s-au întâlnit pentru prima dată și au fondat cea mai mare asociație de reviste independente de fotografie și imagistică. Între timp, TIPA World Award este considerat unul dintre cele mai prestigioase premii pentru produsele foto și imagistice din întreaga lume. În fiecare an, Comitetul tehnic TIPA desemnează cele mai bune produse noi din anumite categorii, implicând redactorii revistelor membre pentru a testa și evalua produsele. Oficial, premiile TIPA World Awards 2021 vor fi prezentate în cadrul Photopia din Hamburg, în perioada 23-26 septembrie 2021. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați www.cewe.ro

 ***** Grupul CEWE este cel mai important furnizor european de servicii foto și imprimare online. De la apariția sa, în 1912 și până azi, CEWE a progresat continuu pentru a deveni cea mai importantă companie de servicii foto pentru toți cei care doresc să obțină mai mult de la fotografii. Acest lucru se datorează în principal mult-premiatului produs CEWE FOTOCARTE, vândut în fiecare an în peste șase milioane de exemplare. Clienții pot achiziționa produse foto personalizate de brandurile CEWE- WhiteWall și Cheerz – și de la mulți distribuitori de renume din Europa. În ceea ce privește fotografiile, există o varietate de modele creative. An de an, aproximativ 2,3 miliarde de fotografii sunt printate la calitate CEWE. Grupul CEWE a creat, de asemenea, un sistem de producție extrem de eficient pentru piața de tipărire online, un sistem care este încă nou. În fiecare an, miliarde de produse tipărite de înaltă calitate sunt livrate cumpărătorilor prin intermediul platformelor de vânzări SAXOPRINT, LASERLINE și viaprinto. Grupul CEWE, prin familia fondatoare Neumüller, în calitate de acționar ancoră, se concentrează pe managementul sustenabil al companiei și a primit deja numeroase premii pentru acest efort: durabil din punct de vedere economic pe termen lung; cooperant și echitabil în relațiile cu clienții, angajații și furnizorii; responsabil social și de protecție a mediului și a resurselor. Un exemplu în acest sens este procesul neutru din punct de vedere climatic utilizat pentru a produce toate produsele marca CEWE. Grupul CEWE are un personal format din aproximativ 4.000 de angajați și operează în mai mult de 20 de țări. Vânzările grupului au crescut la 727,3 milioane de euro în 2020. CEWE este listată pe SDAX.

  

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Comentariile sunt închise.