Jun
30
2021

Fotografii printate comandate online: DIY decorațiune din lemn pentru fotografiile tale prețioase

Un suport natural pentru fotografii de familie. Proiectează singur un super atractiv suport foto minimalist din lemn, cu care vei impresiona pe toți! Poți să schimbi din nou și din nou fotografiile și să te bucuri mereu de amintiri noi.

Oferiți celor mai frumoase momente surprinse în fotografii, un cadru modern și natural: transformați un simplu bloc de lemn într-un suport foto decorativ. Indiciu: puteți schimba fotografiile din nou și din nou, în doar câteva secunde. Developați pur și simplu fotografiile pe loc, la CEWE Instant Foto, în apropierea dvs. sau comandați fotografiile online și apoi începeți să proiectați propriul dvs. decor din lemn. Vă recomandăm să folosiți fotografii de dimensiune clasică – 10x15cm.

Planul pas cu pas, pentru o decorațiune nouă.

Datorită formei sale practice, acest suport pentru fotografii poate fi utilizat în multe locuri și în multe scopuri. Așezați-l pe birou, pe masă sau pe noptieră – cele mai dragi amintiri stau cel mai bine la vedere și își găsesc ușor locul, oriunde.

Sugestia noastră: pentru un decor uniform, printați fotografii de aceeași dimensiune, cu un cadru color sau alb. Dacă vă plac decorațiunile atipice, puteți comanda și fotografii „de dimensiune originală”, în acest caz, fiecare fotografie va avea o dimensiune diferită, la fel va fi și farmecul decorului.

Pas cu pas către noua ta decorațiune. Ce aveți nevoie pentru acest proiect:

✅ Fotografii format 10 x 15 cm – vă recomandăm să printați forografii cu chenar, le puteți printa pe loc la CEWE Instant Foto, în apropierea dvs. sau online

✅ Un bloc de lemn – utilizați un bloc frumos de lemn pentru suportul foto. Acesta poate fi găsit în magazinele de bricolaj sau poate pregătiți o vânătoare de comori acasă și cu puțin noroc găsiți unul ce poate fi transformat în decorațiune.

✅ Burghiu (poate fi omis)

✅ Șuruburi cu cârlig

✅ Riglă

✅ Creion

✅ Perforator

Pasul 1 Desenați două semne pe blocul de lemn

Cu ajutorul riglei și a unui creion, marcați poziționarea șuruburilor cu cârlig, cu un semn mic. Calculați exact cum vor sta fotografiile astfel încât să fie simetrice, pe baza dimensiunii exacte a plăcii de lemn. Asigurați-vă că punctele de susținere sunt pe aceeași linie. Asta înseamnă că fotografiile vor atârna ulterior simetric pe suport.

Pasul 2 Înșurubați șuruburile cu cârlig

Înșurubați un șurub cu cârlig în lemn la fiecare marcaj. În funcție de natura materialului, acest lucru se poate face în două moduri: dacă utilizați o bucată moale de lemn, puteți fixa șuruburile cu propriile mâini cu puțină forță. Dacă lemnul este mai dur, ar trebui să perforați o gaură mică cu un burghiu fără fir.

Pasul 3 Marcați locul în care  fotografiile vor fi agățate

Acum utilizați din nou rigla și creionul: plasați rigla pe una dintre fotografiile dvs. Desenați un semn mic în mijloc, pe cadrul alb al fotografiei, pe centru, la 5cm de marginea fotografiei. Procedati la fel și cu celelalte fotografii și astfel ele vor fi afișate la aceeași înălțime.

Pasul 4  Perforarea fotografiilor

Folosiți un perforator pentru a face o gaură pe banda albă a fotografiei, pe marcaj. În acest fel, veți putea agăța fotografia, mai târziu, în cârlig. Asigurați-vă că păstrați fotografia dreaptă. Repetați acest pas cu toate fotografiile pe care doriți să le folosiți în acest decor. În cazul în care fotografiile nu au chenar asigurați-vă că gaura pe care o faceți cu perforatorul nu acoperă o zonă de interes din poză.

Pasul 5 Fotografii de familie numai bune de pus în cui

Nu vă mai rămâne decât să agățați fotografiile în cele două cârlige. Simțiți-vă liber să încercați diferite combinații. Alternați portrele membrilor familiei dvs. cu instantanee emoționante. Puteți schimba cu ușurință fotografiile în orice moment sau le puteți înlocui cu cele mai recente experiențe.

Proiectează. Distrează-te. Decorează!

Echipa CEWE vă urează multă distracție și spor la decorare!

Despre autor:

Fie ca este vorba de o CEWE FOTOCARTE, decoraţiuni de perete sau cadouri personalizate, o fotografie cu tema preferată poate fi prezentată în nenumărate forme interesante. Echipa creativă de la CEWE vă oferă nu doar aceste modalităţi de prezentare, dar şi sfaturi de fotografiere şi câteva idei utile de editare, care vă va ajuta să treceţi direct la captioul Curiozitate şi să faceţi fotografii cât mai reuşite.

Comentariile sunt închise.