CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Obiecte cadou > Produse pentru consum lichide

Contact

Telefon şi E-mail


Luni-Vineri: 9:00-17:30
(tarif normal)
Servicii
Serviciul Relaţii Clienţi disponibil în zile lucrătoare
Certificat de calitate
Câştigarea nenumăratelor teste
Produse pentru consum lichide
CANĂ PERSONALIZATĂ

CANĂ PERSONALIZATĂ

Pentru o dimineață perfectă!

Personalizaţi Cana ceramică cu propria fotografie și diverse șabloane stilistice. Cana personalizată este disponibilă în varianta pentru stângaci și dreptaci.

de la 27.90 Lei*
CANĂ PANORAMICĂ

CANĂ PANORAMICĂ

Poza favorită într-un format special

Fotografia preferată la dimensiunea 19x8 cm printată pe o Cană panoramică. Fotografia printată pe cană e vizibilă din orice direcţie.

de la 45.00 Lei*
CANĂ DE PORȚELAN

CANĂ DE PORȚELAN

Eleganță în fiecare dimineață!

La micul dejun, la masa de prânz ori pentru ceaiul de la ora 5: cana de porțelan prevăzută cu fotografia ta preferată îți va aduce persoanele dragi mereu aproape de tine. Această cană înaltă elegantă și stilată, cu fotografia printată pe material de porțelan lucios, te va fermeca imediat!

de la 67.90 Lei*
CANĂ CU INTERIOR COLORAT

CANĂ CU INTERIOR COLORAT

Zile vesele, colorate!

O Cană cu interior colorat cu fotografie, disponibilă în 5 culori diferite. Creaţi şi comandaţi online cu ajutorul Software-ului de comandă CEWE FOTOLUMEA Mea.

de la 47.90 Lei*
CANĂ MAGICĂ

CANĂ MAGICĂ

Magie la maxim!

Turnaţi lichidul fierbinte în Cana magică şi fotografia devine vizibilă! După ce cana se răceşte, acesta devine din nou neagră și fotografia dispare. Repetaţi magia de câte ori doriţi!

de la 55.50 Lei*
CANĂ MAGICĂ PANORAMICĂ

CANĂ MAGICĂ PANORAMICĂ

Oare ce fotografie se ascunde aici?

Datorită lichidului fierbinte, Cana magică panoramică se deschide la culoare, astfel fotografia devine repede vizibilă. După răcire cana devine iarăsi neagră. Retrăiți magia de câte ori doriţi.

de la 58.50 Lei*
CANĂ LATTE

CANĂ LATTE

Pentru dimineţi perfecte!

Cana Latte cu propria poză – din ceramică de calitate superioară! Fotografia preferată este printată pe toată suprafaţa cănii albe, strălucitoare, astfel această Cană Latte va fi ideală pentru stângaci şi dreptaci.

de la 66.90 Lei*
CANĂ LATTE MICĂ

CANĂ LATTE MICĂ

Pentru cafeaua de dimineață!

Este check in-ul pentru momentele pline de culoare – cana cu capacitate de 320 ml și fotografia preferată în format panoramic! Realizarea acestei Căni latte mică durează doar câteva minute, dar rezultatul va fi veșnic, doarece vei ține în mână fotografia cu cea mai frumoasă amintire.

de la 67.90 Lei*
STICLĂ DE ALUMINIU PERSONALIZATĂ CU FOTOGRAFIE

STICLĂ DE ALUMINIU PERSONALIZATĂ CU FOTOGRAFIE

Compania ideală la școală sau în timpul liber!

Sticla de aluminiu poate fi personalizată cu fotografia preferată, texte și multiple elemente de design. Cadoul ideal şi nu doar pentru sportivi!

de la 59.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.