CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Sunteți aici: Obiecte cadou > Decorațiuni
Creare decoraţiuni cu fotografii - Cewe.ro
GLOB DE ZĂPADĂ

GLOB DE ZĂPADĂ

Cadou pentru cei mici şi cei mari!

Glob de zăpadă cu fotografia preferată! O alegere perfectă ca şi cadou sau decoraţiune.

de la 30.90 Lei*
GLOB CU INIMIOARE

GLOB CU INIMIOARE

Un cadou din toată inima!

Nu doar pentru îndrăgostiți! Globul este umplut cu apă în care trebuie introdus fotografia aleasă, în jurul căreia plutesc inimi roșii sclipitoare.

de la 30.90 Lei*
MAGNET DE FRIGIDER PERSONALIZAT

MAGNET DE FRIGIDER PERSONALIZAT

Practic și distractiv!

O decoraţiune mică şi creativă în bucătărie! Magnetul de frigider din material ceramic lăcuit aduce culoare și veselie în viața de zi cu zi.

de la 38.90 Lei*
COLAJ MAGNETIC

COLAJ MAGNETIC

Atrage privirile ca un magnet

Viața ne rezervă o mulțime de evenimente speciale – zile de naștere, nuntă, copii, călătorii. Păstrează cele mai recente amintiri în forma unui colaj magnetic! Cele 9 fotografii pot fi mutate după preferință în rama de lemn de calitate!

de la 211.80 Lei*
CEAS DIN STICLĂ

CEAS DIN STICLĂ

Momente de neuitat pe Ceasul din sticlă!

Ceasul personalizat cu fotografia Dumneavoastră preferată reprezintă mult mai mult decât o simplă decorațiune de perete-datorită materialului de calitate, acesta va fi decoraţiunea locuinţei pentru foarte mult timp.

de la 108.90 Lei*
ETICHETE CU FOTOGRAFII

ETICHETE CU FOTOGRAFII

Pentru pachete personalizate!

De acum nu doar cadoul dăruit poate fi personalizat, ci și ambalajul! Alege fotografiile preferate, comandă Etichete cu fotografii și peste câteva zile poți decora cadourile împachetate cu etichete personalizate!

de la 22.90 Lei*
FOTOCRISTAL ÎN FORMĂ DE INIMĂ

FOTOCRISTAL ÎN FORMĂ DE INIMĂ

Dăruiţi-vă inima!

Personalizaţi fotografia cristal în formă de inimă şi cuceriţi inima persoanei iubite! Fotografia în vine într-o formă specială cu dimensiunile de 5,8 x 5,8 x 3,0 cm şi se livrează ambalată în cutie specială.

de la 107.90 Lei*
FOTOCRISTAL CU SUPORT

FOTOCRISTAL CU SUPORT

Cadoul cu totul special!

Fotografia preferată este gravată în cristal de calitate excepțională. Datorită suportului negru, fotografia Dumneavoastră iese mult mai mult în evidentă.

de la 156.90 Lei*
FOTOCRISTAL PERSONALIZAT

FOTOCRISTAL PERSONALIZAT

Fotografie într-o formă exclusivă!

Fotografie și ramă în același timp: gravarea imaginii în cristal rezultă un aspect elegant. Datorită formei speciale, Fotocristalul este un decor stabil ce nu necesită un suport suplimentar.

de la 111.90 Lei*
CEAS MARE DIN STICLĂ

CEAS MARE DIN STICLĂ

Amintiri impresionante în fiecare minute

Pe parcursul editării Ceasului mare din sticlă selectaţi cea mai reuşită fotografie pentru a decora locuinţa într-un mod creativ şi personal.

de la 119.90 Lei*
Suport pentru farfurie

Suport pentru farfurie

Util şi cu totul personal!

Fotografia preferată în rolul principal. Personalizaţi Suportul pentru farfurie cu ajutorul software-ului de comandă CEWE FOTOLUMEA Mea.

de la 41.90 Lei*
PERSONALIZARE SET SUPORT PAHARE

PERSONALIZARE SET SUPORT PAHARE

Voie bună la micul dejun!

Personalizare Suport pahare cu cele mai bune fotografii. Poate fi editat și comandat în doar câteva minute cu ajutorul software-ului de comandă CEWE FOTOLUMEA Mea.

de la 49.90 Lei*
FOTOGRAFII MAGNETICE

FOTOGRAFII MAGNETICE

Partener multifuncțional în fiecare zi!

Fotografia ta printată pe hârtie fotografică premium, pe folie magnetică. Este ideală pentru a atașa notițele ori mesajele personale pe frigider ori pe tabla magnetică. Fotografiile magnetice sunt foarte practice și folositoare în viața de zi cu zi, așadar nu pot lipsi din casa nimănui.

de la 29.90 Lei*
FOTOGRAFIE DIN STICLĂ

FOTOGRAFIE DIN STICLĂ

Fotografia preferată într-o formă extravagantă

Fotografia de familie în formă de sticlă este cadoul de calitatea premium pentru cei dragi. Poza este printată pe o sticlă de 19 mm grosime şi devine decoraţiunea ideală pentru orice birou.

de la 97.90 Lei*
PLĂCUŢĂ PENTRU NUME

PLĂCUŢĂ PENTRU NUME

Pentru bucuria casei!

Plăcuţă pentru nume personalizată, din sticlă acrilică! Includeţi o fotografie de familie sau logo-ul firmei. Dimensiune: 15 x 20 cm

de la 96.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.