Urmărire comandă
Serviciul clienți
0316 300 693
Calendar de Crăciun Slider

Calendar de Crăciun cu fotografii

Cel mai frumos cadou în așteptarea Crăciunului. Ferestrele conțin mici surprize pline de dragoste.

MAI DEPARTE CĂTRE PRODUSE

Cadouri din inimă pentru perioada Crăciunului

Descoperiți Calendarele noastre de Crăciun cu ciocolată, personalizate cu propriile fotografii

Cum doriți să realizați Calendarul de Crăciun?

Puteți salva și edita proiectele în orice moment

Aplicația CEWE Fotolumea

  • Folosiți fotografii direct din telefon sau tabletă
  • Puteți comanda oriunde, oricând
  • Creați produsul dorit rapid, în câțiva pași
  • Disponibilă gratuit pentru iOS si Android
Recomandarea noastră

Software CEWE Fotolumea

  • Opțiuni de editare extinse
  • Ușor de instalat pe computerul dumneavoastră
  • Salvați proiectele în computer pe termen lung

Editare online

  • Editare rapidă în browser
  • Nu este necesară instalarea aplicației
  • Păstrați proiectele online timp de 6 luni

Calendare de Crăciun unice cu fotografii

Bucurați-vă de perioada Crăciunului cu propriile fotografii

Cu totul special: Calendar de Crăciun cu propriile fotografii

Calendarele de Crăciun fac parte din așteptarea Crăciunului la fel de mult ca vinul fiert și prăjiturile. Aceste calendare conțin ciocolată sau mici cadouri personale, versuri ori citate, sau propriile fotografii. Dacă vreți să le oferiți copiilor, prietenilor sau partenerului un cadou special în acest an, creați acum propriul Calendar de Crăciun la CEWE. Puteți alege dintre produse Ferrero ascunse în spatele ferestrelor sau un calendar personalizat cu propriile fotografii, ori îl puteți umple chiar dvs. cu mici cadouri. Coperta este concepută întotdeauna de tine cu motivul și fotografia aleasă, deci tu stabilești cum să arate calendarul.

Iată cum se realizează Calendarul de Crăciun cu CEWE:

Primul pas este selectarea fotografiei pentru copertă. Fotografiile cu sărbătorile de Crăciun din anii trecuți sau imagini cu sărbătorile de iarnă sunt întotdeauna un subiect bun. După ce ați ales imaginea potrivită, puteți să începeți editarea propriului Calendar de Crăciun. Selectați tipul calendarului - alegeți un format panoramic sau portret - inserați imaginea de copertă și apoi adăugați eventual text și clipart pentru a completa designul - inserați fotografiile selectate, dacă modelul ales este un calendar cu fotografii în spatele ferestrelor - verificați designul calendarului în previzualizarea produsului și apoi trimiteți comanda. Rezoluția imaginilor utilizate este verificată automat de către software; sistemul vă va informa dacă, calitatea imaginii nu este adecvată pentru imprimare. Puteți modifica imaginea în orice moment în timpul procesului de editare.

Alegeți întotdeauna cel mai potrivit Calendar de Crăciun

Pentru ca tipul calendarului și cadoul din spatele ferestrelor să armonizeze, totodată să se potrivească perfect și în spațiul în care îl veți expune în casă, majoritatea modelelor sunt disponibile în diferite dimensiuni și în format panoramic ori portret. În funcție de conținutul cu care este umplut, calendarul poate avea o grosime de până la 3,5 cm. Înălțimea și lățimea fiecărui model variază de la 30 x 21 cm la 63 x 46 cm sau 36 x 48 cm.