CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Sunteți aici: Calendar > Calendare de Advent > Calendar de Crăciun cu praline Ferrero®
Calendar de Crăciun cu praline Ferrero®

INFORMAȚII PRODUS CALENDAR DE CRĂCIUN PREMIUM

Calendar premium de Advent
Vizualizare detalii

Calendar de Crăciun cu praline Ferrero®

Un Calendar de Crăciun premium cu câte o surpriză delicioasă pentru zilele petrecute cu așteptarea Crăciunului! După ferestrele calendarului se ascund 247 de grame de bucurie Ferrero: specialități crocante Raffaello, Ferrero Rocher sau praline de ciocolată Ferrero Küsschen.

Calendarul premium de Crăciun este un cadou special nu doar pentru surprizele ce se ascund sub ferestrele mici, ci și pentru posibilitatea de a personaliza partea de față cu fotografia aleasă de tine. O fotografie realizată împreună cu cei dragi la un eveniment important este poza ideală pentru acest cadou special. Fotografia selectată este imprimată pe o suprafață mată cu efect de satin, astfel te vei bucura de o calitate excepțională a imaginii.

Idee: adaugă fotografiei tale un element de design de Crăciun care va aduce atmosfera de Crăciun în casă și în inimile celor dragi!

Calendar premium de Advent
Vizualizare detalii

Informații produs

Dimensiune:

Mare (30 x 21 x 3,5 cm)

XXL (48 x 36 x 3,5 cm - 27 bucăți de ciocolată)

La comanda online selectează dimensiunea printr-un click pe butonul ”Produs”.
Material:

hârtie de calitate mată cu efect de mătase

Disponibil doar cu comandă la domiciliu!

de la 112.90 Lei*

Conținut & ingrediente

Ferrero Küsschen

Ciocolată cu lapte şi praline de ciocolată conţinând o alună întreagă.

Ingrediente: Ciocolată cu LAPTE 31 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, LAPTE praf integral, UNT deshidratat, emulgator: lecitină (SOIA), vanilină), ALUNE (26,5 %), ciocolată extra neagră 15 % (zahăr, masă de cacao, unt de cacao, emulgator: lecitină (SOIA), vanilină), ulei de palmier, zahăr, praf de ZER, cacao degresată, vanilină.

Poate conţine GLUTEN şi MIGDALE.

Ferrero Rocher

Napolitană crocantă învelită cu ciocolată cu lapte şi alune, cu umplutură fină (40,5 %) şi o alună întreagă.

Ingrediente: Ciocolată cu LAPTE 30% (zahăr, unt de cacao, masă de cacao, LAPTE praf degresat, UNT deshidratat, emulgator: lecitină (SOIA), vanilină), ALUNE (28,5 %), zahăr, ulei de palmier, făină de GRÂU, praf de ZER, cacao degresată pudră, emulgator: lecitină (SOIA), agent de afânare (bicarbonat de sodiu), sare, vanilină.

Raffaello

Specialitate crocantă de nucă de cocos, cu migdală întreagă în mijloc.

Ingrediente: nucă de cocos deshidratată 25,5 %, grăsimi vegetale (de palmier, shea), zahăr, MIGDALE (8 %), LAPTE praf degresat, praf de ZER, făină de GRÂU, amidon de tapioca, emulgator: lecitină (SOIA), arome, agent de afânare (bicarbonat de sodiu), sare.

251 g

A se consuma de preferinţă înainte de:

01/2019.

A se păstra în loc răcoros şi uscat.

Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.