CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Sunteți aici: Calendar > Calendare de Advent > Calendar de Crăciun cu propria surpriză
Calendar de Crăciun cu propria surpriză

CALENDAR DE CRĂCIUN CU PROPRIA SURPRIZĂ

Calendar de Crăciun cu propria surpriză
Vizualizare detalii

24 de surprize mici pentru fiecare zi până la Crăciun!

Sărbătorile sunt întotdeauna mai speciale cu cadourile realizate de tine! Perioada așteptării Crăciunului este mai specială cu o mică surpriză personalizată: calendarul de Crăciun cu cele 24 de ferestre va aduce lacrimi de bucurie celor dragi! Tu trebuie doar să pregătești câte o surpriză mică pentru fiecare zi!

Realizarea cadourilor mici depinde de creativitatea ta: fie aceasta o ciocolată mică în formă de inimă, o sticluță de parfum sau lapte de corp sau chiar și un voucher special de îmbrățișare. Dimensiunea ferestrelor este de 48 x 36 x 3,5 cm. Cadourile pot fi plasate după ferestre cu ușurință, datorită ambalajului blister.

Pe lângă surprizele realizate de tine, acest calendar este mai special nu doar pentru cadourile ce se află după ferestre, ci și fotografia aleasă de tine, printată pe fața calendarului, la o calitate superioară.

Calendar de Crăciun cu propria surpriză
Vizualizare detalii

Informații produs

Dimensiune:

48 x 36 x 3,5 cm

Material:

Hârtie de calitate cu suprafață mată cu efect de satin

de la 103.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.