CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Calendar > Calendare de birou

Contact

Telefon şi E-mail


Luni-Vineri: 9:00-17:30
(tarif normal)
Servicii
Serviciul Relaţii Clienţi disponibil în zile lucrătoare
Certificat de calitate
Câştigarea nenumăratelor teste
Calendar de birou tip patrat -20%

CEWE CALENDAR DE BIROU CU POZĂ

Editaţi un Calendar de birou cu poză cu ajutorul editorului online sau software-ul gratuit CEWE Fotolumea mea! Selectaţi-vă fotografiile preferate şi începeţi editarea calendarului de masă. Aveţi posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de şabloane şi aranjamente. Puteţi deasemenea edita fiecare pagină în parte (12 pagini + 1 copertă) cu diferite texte/citatele preferate. Alegeţi hârtia de calitate superioară 250g/m2 sau hârtia fotografică originală. Setaţi anul şi luna de început, astfel calendarul poate fi un cadou cu totul special pe tot parcursul anului!

EDITARE CEWE CALENDAR DE BIROU CU FOTOGRAFII

Editează propriul calendar de birou cu fotografii digitale cu ajutorul programului online de editare calendare, sau prin software-ul nostru gratuit Fotolumea Mea! Alege fotografiile preferate, după care poți începe editarea calendarului. Ai posibilitatea să alegi dintr-o mulțime de șabloane și diferite aranjamente potrivite pentru orice ocazie. Paginile calendarului se personalizează separat una câte una (12 pagini + coperta) cu fotografii și notițe personale. Poți alege dintre calendarul printat pe hârtie digitală de calitate de 250 g/m2, ori printare pe hârtie fotografică. Anul și luna de început sunt opționale, de aceea acest calendar unic poate fi un cadou util oricând pe parcursul anului. Surprinde familia și prietenii cu un cadou personalizat, ideal pentru orice eveniment!

CALENDAR DE BIROU PLIABIL

CALENDAR DE BIROU PLIABIL

Întotdeauna la vedere!

Calendarul de birou pliabil 29,7 x 10 cm, cu fotografiiile preferate permanent la vedere. Comandaţi în orice perioadă a anului pentru ca anul și prima lună se selectează după preferință.

de la 44.00 Lei*
CREARE CALENDAR DE BIROU TIP AGENDĂ

CREARE CALENDAR DE BIROU TIP AGENDĂ

Nu uita evenimentele importante!

Datorită formei speciale pliabile, acest calendar se potrivește pe orice birou, fie acasă sau la servici. Anul și prima lună pot fi selectate după cum doriți Dumneavoastră.

de la 44.00 Lei*
CALENDAR DE BIROU TIP PĂTRAT – MARE

CALENDAR DE BIROU TIP PĂTRAT – MARE

Este calendarul ideal pe orice masă sau la birou!

Mesele în familie sau timpul petrecut la servici vor deveni și mai plăcute, dacă ai în față fotografiile celor dragi, toate acestea adunate într-un Calendar de birou tip pătrat – format mare!

de la 67.90 Lei*
CALENDAR DE BIROU TIP PĂTRAT

CALENDAR DE BIROU TIP PĂTRAT

Calendarul de birou în formă pătrată!

Fie ca sunt portrete sau panoramice, fotografiile preferate vor fi splendide în acest tip de calendar! Calendarul de birou tip pătrat este decoraţiunea perfectă a oricărui birou şi chiar şi un cadou special pentru orice ocaze!

de la 49.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.