CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Calendar > Calendare de perete
Calendare de perete

EDITARE CEWE CALENDAR DE PERETE

Cu programul online de editare calendare personalizate ori prin software-ul gratuit CEWE Fotolumea Mea poți realiza foarte simplu propriul calendar cu fotografii! Pentru aceasta ai nevoie doar de fotografiile tale digitale preferate. În funcție de eveniment găsești o mulțime de șabloane și aranjamente pe gustul tău.

Fiecare pagină a calendarului se personalizează separat (12 pagini + coperta) cu fotografii și propriile notițe. Primești calitate superioară indiferent dacă alegi calendarul printat pe hârtie mată de 250 g/m2, pe hârtie extra lucioasă sau pe hârtie fotografică. Pentru ca să nu îți scape nici a programare, găsești la calendarele tip agendă opțiunea de a nota programele și activitățile personale pentru fiecare zi! Cum anul și luna de început a calendarelor se setează opțional, astfel aceste calendare personalizate pot fi comandate oricând și peste an!

Surprinde-ți prietenii și familia cu un cadou într-adevăr unic și personal!

CEWE CALENDAR DE PERETE

Personalizaţi-vă un calendar de perete cu editorul online sau software-ul de comandă gratuit CEWE Fotolumea mea. Pentru editare aveţi nevoie doar de cele mai reuşite fotografii. Selectaţi-vă favoritul din gama largă de şabloane, aranjamente, după gusturile Dumneavoastră. Adăugaţi texte pe fiecare pagină (12 pagini calendaristice + coperta). Fie că optaţi pentru hârtie mată, hârtie fotografică veritabilă sau hârtie fotografică lucioasă cu o grosime de 250 g/m2, calitatea este garantată. Pentru a nota cele mai importante evenimente, alegerea cea mai bună este calendarul tip agendă. Anul şi prima lună a agendei calendaristice poate fi setat după preferinţă, astfel produsul poate deveni cadoul perfect pe tot timpul anului. Surprindeţi-vă familia şi prietenii cu un cadou cu totul personal!

CALENDAR DE PERETE A5 PANORAMIC

CALENDAR DE PERETE A5 PANORAMIC

Partenerul tău peste an!

Calendarul de perete A5 panoramic este alegerea perfectă pentru fotografiile digitale panoramice! Acest format compact îți vine de ajutor ca tu să-ți organizezi foarte simplu activitățile pentru tot anul. Cele 12 pagini și coperta se personalizează una câte una, iar elementele de design te ajută să alegi șablonul potrivit pentru diferitele ocazii.

de la 44.90 Lei*
CALENDAR DE PERETE A4

CALENDAR DE PERETE A4

Amintiri de neuitat lună de lună!

Calendarul de dimensiune 21 x 29,7 cm este o operă de artă perfectă pe oricare perete. Imprimat pe hârtie de calitate excepțională cu o grosime de 250 g/m², calendarul prezintă lună cu lună fotografiile Dumneavoastră preferate.

de la 55.50 Lei*
CALENDAR DE PERETE A3

CALENDAR DE PERETE A3

Spații extra mari pentru amintirile tale!

Spațiu enorm pentru fotografiiele preferate. Datorită formatului special, combinat cu fotografiile Dumneavoastră preferate, acest calendar devine o adevărată atracție. Un cadou ideal!

de la 77.50 Lei*
CALENDAR TRIPTIC A3 PERSONALIZAT

CALENDAR TRIPTIC A3 PERSONALIZAT

Timpul este prețios- nu uita de programările făcute!

Unic și foarte practic: 3 luni mereu la prima vedere. Creați-vă propriul calendar cu fotografiile preferate și șablonul stilistic dorit.

de la 77.50 Lei*
CALENDAR DE PERETE XXL PANORAMIC

CALENDAR DE PERETE XXL PANORAMIC

Vedere panoramică în fiecare lună!

Peisaje speciale sau portrete expresive- Calendarul de perete XXL panoramic este alegerea perfectă pentru imaginile tale unice! Fotografiile se printează pe hârtie de calitate cu suprafață mată.

de la 157.90 Lei*
PLANIFICATOR ANUAL A3

PLANIFICATOR ANUAL A3

Pentru evenimentele unui an întreg!

Fie la birou sau acasă, planitificatorul anual A3 este o alegere perfectă pentru a avea la vedere planurile pe tot anul. Multiplele șabloane stilistice combinate cu fotografiile Dumneavoastră, printate pe o hârtie de înaltă calitate cu o grosime de 250 g/m², fac ca această agendă calendaristică să fie perfectă pentru orice ocazie.

de la 21.90 Lei*
CALENDAR DE PERETE PĂTRAT PE HÂRTIE FOTO

CALENDAR DE PERETE PĂTRAT PE HÂRTIE FOTO

O formă neobișnuită!

În această formă pătrată de 30,5 x 30,5 cm calendarul personalizat în mod sigur va atrage atenția tuturor, deoarece garantează un decor special deosebit de atractiv pe peretele Dumneavoastră.

de la 96.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.