CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: Calendar > Calendare tip agendă

Contact

Telefon şi E-mail


Luni-Vineri: 9:00-17:30
(tarif normal)
Servicii
Serviciul Relaţii Clienţi disponibil în zile lucrătoare
Certificat de calitate
Câştigarea nenumăratelor teste
Calendar tip agendă

Calendar tip agendă

personalizată cu fotografie

CREARE CEWE CALENDAR TIP AGENDĂ

Calendarele de perete tip agendă pot fi realizate foarte simplu cu programul online de editare calendare, sau prin software-ul nostru gratuit CEWE Fotolumea Mea! Aceste calendare personalizate tip agendă se disting de celelalte tipuri de calendare prin faptul ca sunt spiralate la mijloc, în partea superioară primesc loc fotografiile digitale, iar pe partea de jos este așezat șablonul de calendar, astfel tu vei avea destul spațiu pentru a-ți nota fiecare eveniment important!

Alege șablonul care ți se potrivește cel mai bine și selectează fotografiile pentru calendar. Paginile calendarului (12 pagini + coperta) se personalizează una câte una, cu propriile fotografii și notițe. Anul și luna de început sunt opționale, astfel calendarele pot fi oricând actuale și în cursul anului. Surprinde membrii familiei, ori pe cineva din rândul prietenilor tăi cu acest cadou foarte practic și util!

CREARE CEWE CALENDAR TIP AGENDĂ

Folosiţi editorul de online sau software-ul gratuit CEWE Fotolumea mea şi creaţi-vă singur un calendar de tip agendă cu propriile fotografii. Unicitatea produsului constă în spiralarea în mijloc, ceea ce rezultă într-o vizibilitate mai bună a pozelor plasate în partea de sus a calendarului, în timp ce partea de jos oferă multe spaţii pentru a nota cele mai importante evenimente. Optaţi pentru şablonul favorit şi selectaţi cele mai frumoase fotografii. Fiecare pagină a produsului este editabil (12 pagini + 1 copertă), decoraţi-le cu propriile texte. Anul şi luna de început pot fi setate opţional, după preferinţă, astfel calendarul este un cadou ideal în orice perioadă a anului. Surprindeţi-vă familia sau prietenii cu acest cadou practic şi creativ!

AGENDĂ CALENDARISTICĂ DE PERETE A3

AGENDĂ CALENDARISTICĂ DE PERETE A3

Spații extra mari pentru programările și activitățile tale!

Agenda calendaristică de 29,7 x 42 cm oferă un spațiu suficient pentru fotografiile preferate. Datorită formei speciale și a multiplelor posibilități de personalizare, printat pe hârtie de înaltă calitate, agenda este cadoul perfect în orice perioadă a anului.

de la 71.50 Lei*
Calendar spiralat A2 tip agendă

Calendar spiralat A2 tip agendă

Fotografii pe calendar extra mare!

Calendarul de perete tip agendă de 59,4 x 42 cm (format A2), va atrage în mod sigur privirile tuturor! Un organizator perfect pentru toată familia!

de la 96.90 Lei*
Creare Calendar A2 tip agendă triptic

Creare Calendar A2 tip agendă triptic

Te reamintește lună de lună!

O companie perfectă în viața de zi cu zi- agendă calendaristică A2 triptic cu fotografiile preferate și șabloane stilistice elegante, va atrage în mod sigur privirea tuturor.

 

de la 96.90 Lei*
CALENDAR DE BUCĂTĂRIE TIP AGENDĂ

CALENDAR DE BUCĂTĂRIE TIP AGENDĂ

Toate informațiile le vedere!

Calendarul de bucătărie tip agendă 13 x 29,7 cm, vă ține mereu la curent cu toate evenimentele importante, zi de naștere, aniversări matrimoniale, zile onomastice.

de la 40.90 Lei*
CALENDAR DE FAMILIE A3

CALENDAR DE FAMILIE A3

Cel mai simplu mod pentru organizările de familie!

În acest calendar de familie A3 tip agendă veţi avea toate evenimentele importante. Un cadou ideal cu pozele de familie în orice perioadă a anului!

 

de la 77.50 Lei*
CALENDAR DE FAMILIE A4

CALENDAR DE FAMILIE A4

Activitățile familie adunate la un loc!

Calendarul de familie A4 printat la o calitatate excepțională, oferă un spațiu enorm pentru a nota evenimentele importante din familie. Personalizat cu fotografii și șabloane calendaristice speciale, acesta devine un decor special deosebit. 

 

de la 55.50 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.