CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
CEWE FOTOCARTE XL extra mata

CEWE FOTOCARTE XL EXTRA MATĂ

CEWE FOTOCARTE XL extra mată
Vizualizare detalii

Cu pagini extra mate!

Această noutate de CEWE FOTOCARTE, adică tipul de hârtie extra mată asigură nu doar calitate superioară dar și aparența este de nota 10, astfel plasându-se în categoria premium!

Software-ul nostru gratuit garantează libertatea de editare pe tot parcursul editării CEWE FOTOCĂRȚII XL pe hârtie mată. Atât paginile din interiorul fotocărții, cât și pe exterior coperta este personalizabilă, unde se pot aplica fără limită clip arts, texte, fundaluri și cadre speciale. După plasarea comenzilor de CEWE FOTOCARTE XL extra mată, întâi se printează paginile și coperta cu cerneală specială HD pe hârtie extra mată, la urmă coperta se foliează cu folie mată, ca în final rezultatul să fie garantat un produs premium.

Dorești să încerci hârtia extra mată? Atunci nu ai altceva de făcut decât să editezi acest format pătrat special de CEWE FOTOCARTE XL extra mată așa cum îți place, prin software-ul Fotolumea Mea!

CEWE FOTOCARTE XL extra mată
Vizualizare detalii

Informaţii produs

Dimensiuni:

ca. 30 x 30 cm (închis)

Copertă:

tare

Hârtie:

170 g/m² - extra mată

Număr pagini:

26-202 pagini

Termen de prelucrare/livrare:

12-15 zile lucrătoare

de la 247.90 Lei*
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.