CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: CEWE FOTOCARTE > Garanție de satisfacție
CEWE FOTOCARTE garantie de satisfactie - Cewe.ro

CEWE FOTOCARTE Garanţie de satisfacţie

Stimate client,


Pentru noi este important ca dvs. să fiţi mulţumit de CEWE FOTOCARTEA comandată! De aceea ne asumăm responsabilitatea ca pentru fiecare CEWE FOTOCARTE să oferim 100% Satisfacţie Garantată. În cazul în care sunteţi nemulţumit de CEWE FOTOCARTEA primită, apelaţi cu încredere la colegii de la Relaţii cu Clienţii în termen de 6 săptămâni de la preluare, şi dacă se justifică eroare din partea noastră, reprocesăm comanda gratuit sau vă restituim contravaloarea comenzii. 

Garantăm o calitate supremă a produselor şi serviciilor noastre. Dacă nu sunteţi mulţumit de CEWE FOTOCARTEA comandată, vă rugăm să ne contactaţi în 6 săptămâni de la primirea comenzii.

Veţi primi înştiinţare despre faptul că s-a reprocesat comanda pe adresa de email cu care sunteţi înregistrat în sistem.

Ne puteţi contacta în termen de maxim 6 săptămâni de la primirea comenzii. În caz de reclamaţie, vă rugăm să restituiţi CEWE FOTOCARTEA cu problemă, numărul de comandă şi cauza reclamaţiei.

Garantăm cea mai bună calitate şi servicii superioare!
Cu întrebări şi observaţii, apelaţi cu încredere la Departamentul de Relaţii cu Clienţii! 

Luni- -Vineri: 09:00 - 17:30

Telefon:
0316-300-693

Email:
info[at]cewe.ro

Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.