CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: CEWE FOTOCARTE > Tipuri de coperţi

CEWE FOTOCARTE – cu o gamă variată de coperţi

Copertă tare

COPERTĂ TARE

CEWE FOTOCĂRŢILE cu copertă tare se alătură perfect cărţilor clasice de pe raft. Coperta este personalizabilă pe faţă şi verso, deasemenea, puteţi adăuga titlul cărţii pe cotor. CEWE FOTOCARTEA devine astfel exact cum v-aţi imaginat, atât pe interior, cât şi pe exterior.
Copertă moale

COPERTĂ MOALE

O CEWE FOTOCARTE cu copertă moale este precum un catalog al amintirilor plăcute. Coperta personalizabilă este lipită direct în jurul părţii interioare, astfel rezultatul final va fi un jurnal al amintirilor cu totul personal.
Fotocaiet

FOTOCAIET

Produsele noastre tip Fotocaiet sunt realizate cu copertă moale, asemănător fotocărţilor cu copertă moale, singura excepţie este faptul că, datorită legării cu capse, fotocaietul nu are cotor. Coperta şi paginile sunt printate pe aceeaşi hârtie premium de 150 g/m².

Tipuri de CEWE FOTOCARTE disponibile în formatul fotocaiet capsat: Mini, Compactă Panoramică, Pătrată, Mare.
Copertă din piele artificială – cu şuruburi

COPERTĂ DIN PIELE ARTIFICIALĂ - CU ŞURUBURI

Coperta elegantă din piele artificială este disponibilă doar pentru varianta CEWE FOTOCARTE XXL Panoramică. Coperta din piele artificială de calitate este fixată cu 3 şuruburi, reprezentând astfel stilul „Design industrial”: pentru a accentua contrastul materialelor folosite, varianta neagră este prinsă cu şuruburi argintii, iar cea maro cu şuruburi aurii.

Datorită legării combinate de lipire şi capsare, vă veţi bucura de ani buni de fotografiile păstrate într-o formă atât de personală.
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.