CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Ești aici: CEWE FOTOCARTE > Tipuri de hârtie
Tipuri de hârtie CEWE FOTOCARTE

Tipuri de hârtie CEWE FOTOCARTE

Hârtie digitală sau hârtie fotografică?

 

Începe editarea cu selectarea tipului de hârtie! Pentru a păstra amintirile tale cele mai frumoase, poți selecta dintre 3 tipuri de hârtie digitală și 3 tipuri de hârtie fotografică.

Categoria hârtie digitală

Recomandăm această categorie de hârtie pentru toate formatele de CEWE FOTOCARTE realizate pentru orice ocazie. Hârtia digitală se caracterizează prin rezoluția înaltă și imagini clare. Fotocărțile cu printare digitală sunt legate prin metoda de broșare (lipire) – în cazuri mai rare prin capsare, astfel fotocartea ta va arăta ca o carte adevărată.

 

Categoria Hârtie digitală:    

Printare digitală mată

Hârtie digitală mată (de asemenea, numit hârtie digitală / tipar digital/ printare digitală mată) de 200 g/m² (hârtie de 150 g/m² în cazul fotocărților capsate): pagini din material moale, plăcut la atingere. Hârtia are o proprietate de reflexie scăzută, aceasta fiind o strălucire foarte fină de perlă.

Disponibilă pentru formatele: Mini / Mică / Compactă Panoramică / Pătrată / Mare / Mare Panoramică / XL / XXL / XXL Panoramică


Printare digitală extra lucioasă

Hârtie digitală extra lucioasă (de asemenea, numit printare digitală extra lucioasă) de 200 g/m²: paginile interioare imprimate primesc un finisaj lucios strălucitor și reflexiv. Imaginile vor fi colorate și profunde, paginile devin mai rezistente la umezeală și la praf.

 

Disponibilă pentru formatele: Compactă Panoramică / Pătrată / Mare / Mare Panoramică / XL / XXL / XXL Panoramică

Printare digitală extra mată

Hârtie digitală extra mată (de asemenea, numit printare digitală extra mată) de 160 g/m²: se caracterizează printr-un finisaj complet neted, fără reflexie. Recomandăm în special pentru fotografiile alb-negru. Paginile sunt printate cu o cerneală specială HD. Datorită tehnologiei moderne, paginile cu efect mat aseamănă perfect tiparului offset, astfel chiar și cele mai mici detalii sunt deosebit de clare. Coperta CEWE FOTOCĂRȚII este de asemenea mată, obținând astfel o fotocarte interesantă și foarte elegantă.

Disponibilă pentru formatele: Compactă Panoramică / Pătrată / Mare / Mare Panoramică / XL / XXL / XXL Panoramică

Categoria Hârtie fotografică

CEWE FOTOCĂRȚILE pe hârtie fotografică nu se imprimă direct pe hârtie, ci se aplică o tehnică specială de iluminare pe hârtie fotografică. Punctele de raster nu se tipărește, astfel fotografiile vor fi mai clare, culorile mai profunde față de hârtia digitală. Paginile sunt laminate două câte două, astfel ele sunt mai rezistente și se caracterizează printr-o deschidere de 180 grade (Layflat). Acest tip de legare este alegerea ideală pentru fotografiile panoramice, precum și fotografiile și textele poziționate pe două pagini. Hârtia fotografică are de asemenea, trei feluri, în funcție de preferințele tale.

Hârtie fotografică mată de 380 g/m² are un finisaj fin de satin și o rezoluție ridicată, astfel oferă o capacitate completă de culoare. Pe această suprafață de calitate nu e văd amprentele degetelor. Aceste fotocărți pot fi editate cu până la 114 de pagini și au o deschidere de 180 de grade (layflat).

Disponibilă pentru formatele: Compactă Panoramică / Pătrată / Mare / Mare Panoramică / XL / XXL / XXL Panoramică

 

Hârtie fotografică lucioasă

Hârtie fotografică lucioasă de 380 g/m² are un finisaj cu strălucire ridicată, foarte reflexivă. Imaginile vor fi foarte colorate și profunde. Aceste fotocărți pot fi editate cu până la 114 de pagini și au o deschidere de 180 de grade (layflat).

Disponibilă pentru formatele: Compactă Panoramică / Pătrată / Mare / Mare Panoramică / XL / XXL / XXL Panoramică

 

Hârtie fotografică extra mată

Hârtie fotografică extra mată de 380 g/m² are o suprafață fină și netedă, fără proprietăți de luciu sau reflexieImaginile vor fi foarte colorate și profunde. Aceste fotocărți pot fi editate cu până la 114 de pagini și au o deschidere de 180 de grade (layflat).

Disponibilă pentru formatele: Compactă Panoramică / Pătrată / Mare / Mare Panoramică / XL / XXL / XXL Panoramică

 

Legare prin broșare sau layflat?

Selectarea hârtiei depinde și de tipul de legare ales. În gama noastră vei găsi două tipuri de legare.

Legare prin broșare

Paginile sunt lipite în mijlocul CEWE FOTOCĂRȚII. Acest tip de legare este disponibil pentru categoria Printare digitală (mată, extra lucioasă și extra mată).

Legare layflat

Paginile se realizează printr-o tehnică specială de iluminare și sunt laminate cu 2-2 straturi, astfel fotocartea este mai rezistentă. Aceste CEWE FOTOCĂRȚI au o deschidere de 180 de grade. Tipul de legare layflat este disponibil pentru categoria Hârtie fotografică (lucioasă, mată, extra mată).

Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.
Am înțeles

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.