CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Sunteți aici: CEWE FOTOCARTE > Tipuri de hârtie

CEWE FOTOCARTE – Toate tipurile de hârtie adunate la un loc

Tipar digital

TIPAR DIGITAL

Marele clasic dintre toate tipurile de hârtii, ce se caracterizează prin rezoluţia înaltă şi calitatea superioară. CEWE FOTOCĂRŢILE printate pe hârtie digitală sunt legate prin lipire – în unele cazuri prin capsare -, astfel ca acest tip redă sentimentul cărţilor clasice.
Extra lucioasă

EXTRA LUCIOASĂ

Calitate profesională şi strălucire impecabilă: pe parcursul producţiei, hârtia digitală capătă un strat special de lac, astfel paginile CEWE FOTOCĂRŢII devin mai strălucitoare şi rezistente.

Datorită stratului de lac, culorile devin mai vii şi fotografiile mai strălucitoare. Pozele printate pe hârtia lăcuită de 200 g/m² sunt mult mai rezistente la umezeală şi la praf.
Extra mată

EXTRA MATĂ - DISPONIBIL ÎN EDITORUL ONLINE

Hârtia extra mată se distinge prin faptul că fotografiile sunt printate pe hârtie digitală de 170 g/m² cu o cerneală specială HD. Datorită tehnologiei moderne, paginile cu efect mat aseamănă perfect tiparului offset, astfel chiar şi cele mai mici detalii sunt deosebit de clare.

Coperta acestui tip de CEWE FOTOCARTE este deasemenea mată, obţinând astfel o fotocarte interesantă şi elegantă.
Hârtie fotografică mată

HĂRTIE FOTOGRAFICĂ MATĂ

CEWE FOTOCĂRŢILE pe hârtie fotografică nu se imprimă direct pe hârtie, ci se aplică o tehnică specială de iluminare pe hârtie fotografică veritabilă. Veţi fi încăntat de rafinamentul şi bogăţia detaliilor a fotografiilor printate. Datorită legării speciale, aceste fotocărţi au o deschidere de 180 grade.
Hârtie fotografică lucioasă

HĂRTIE FOTOGRAFICĂ LUCIOASĂ

La fel şi CEWE FOTOCĂRŢILE pe hârtie fotografică lucioasă, se realizează printr-o tehnică specială de iluminare. Fotocărţile pe hârtie fotografică au o deschidere de 180 grade, datorită faptului că paginile nu se prind la mijloc, ci sunt lipite două câte două, ca urmare fotografiile poziţionate la mijlocul paginilor pereche nu vor pierde din detalii.

Aveţi la dispoziţie 6 tipuri de coperţi pe hârtie fotografică lucioasă: compactă panoramică, pătrată, XL, Mare, Mare panoramică şi XXL panoramică.
Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.