CEWE Servicii Foto
CEWE Foto Servicii
Sunteți aici: CEWE FOTOCARTE Tipa
CEWE FOTOCARTE Tipa

CEWE FOTOCARTEA cu efect de lăcuire pe copertă a convins juriul internațional


Oldenburg, 20 aprilie 2018

În luna aprilie, editorii a douăzeci și nouă de reviste fotografice din toată lumea au selectat castigătorii TIPA World Awards 2018. Căștigătoarea categoriei „Best Photo Print Service Worldwide” a fost CEWE, lider european în domeniul serviciilor fotografice, pentru produsul CEWE FOTOCARTE cu efect embosat, evidențiat prin lăcuire selectivă.

CEWE, apreciată internațional

„Technical Image Press Association", pe scurt TIPA, acordă cele mai prestigioase premii din lume pentru produse fotografice și imagistice. Procedura de selecție se realizează în baza testării regulate ale produselor, susținute de către edituri independente. Anul acesta, în categoria „Best Photo Print Service” castigătoarea TIPA World Award a fost desemnată CEWE. Opțiunea de lăcuire selectivă a copertei CEWE FOTOCĂRȚII a convins juriul internațional. Coperta cu design unic este pusă și mai bine în valoare datorită culorilor speciale care pot fi date fonturilor - auriu și argintiu sau lacurilor care scot textele în relief. „Sunt foarte bucuros că juriul compus din editori experimentați au premiat CEWE FOTOCARTEA și au apreciat posibilitatea editării cu lac selectiv”, a spus Thomas Mehls, directorul de marketing al CEWE. Astfel produsele noastre întăresc convingerea că nu vor rămâne invizibile pe rafturi, ci vor fi ușor de remarcat, nu numai la vedere, ci și la atingere. TIPA World Award ne ajută să dăruim în continuare clienților noștri bucuria fotografiilor în fiecare zi. CEWE FOTOCARTEA este disponibilă în întreaga lume, într-o multitudine de dimensiuni, tipuri de hârtie, finisări și posibilități de personalizare. Putem asigura pe oricine că își poate crea propria CEWE FOTOCARTE în stilul său. „Membrii TIPA au mai remarcat și faptul că softul CEWE este intuitiv, ușor de folosit, ceea ce face ca, oricine să își poată crea o CEWE FOTOCARTE personală, unică: „Procesul online de realizare a unei CEWE FOTOCĂRȚI reprezintă un ajutor enorm în proiectare”, și-a rezumat juriul evaluarea.

Ceremonia oficială de decernare a premiilor


La CEWE FOTOCĂRȚI chiar și copertele sunt captivante, stârnesc curiozitatea către conținut – indiferent dacă este vorba despre fotografiile folosite, designul sau realizarea lor efectivă. Efectul în relief al copertei tratate cu lac selectiv, premiat de TIPA, este conferit de clasicul strat extra de lac auriu sau argintiu, cu ajutorul căruia pot fi evidențiate diferite elemente de design. Astfel coperta devine mult mai atractivă atât vizual cât și tactil. Pe lângă clipart-uri, texte și rame, lacul selectiv poate fi ales și pentru fundaluri și unele stiluri, conferind o structură elegantă, completă, copertei. În afara copertelor cartonate lipite, CEWE oferă, în funcție de format, și posibilitatea de a alege alte tipuri de coperte, ca de ex. coperte moi, de caiet, din piele artificială sau pânză de calitate premium.

CEWE - Gamă variată pentru rezultate unice


CEWE va prelua premiul oficial, în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor ce va avea loc în prima zi a târgului Photokina, în Köln. Ce ar fi fost mai potrivit pentru un premiu recunoscut internațional, decât faptul că va fi înmânat în cadrul celei mai prestigioase expoziții de arte plastice din lume?

* Funcția de finisaj folio va fi introdusă în Romania în luna mai anului 2018, deocamdată, tratarea cu lac de efect se poate alege pentru evidențierea unor elemente de design și textelor.

Preţurile reprezintă preţuri de vânzare recomandate, inclusiv TVA.

Utilizănd acest website, sunteţi implicit de acord cu regulile privind utilizarea cookie-urilor. Datele nu vor fi folosite pentru identificarea personală a unui vizitator ci doar pentru a îmbunătăţi modul în care funcţionează site-ul nostru.
Click AICI pentru mai multe informaţii.